Bastiaan Ragas4 @M. Jager_600x600

Eigenschappen Bastiaan Ragas boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
1 x 30 minuten
Geluid
Incl. A-set

Bastiaan Ragas boeken?

Bastiaan Ragas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bastiaan Ragas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bastiaan Ragas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bastiaan Ragas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bastiaan Ragas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bastiaan Ragas

Extra informatie Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas heeft een prachtige carrière als zanger opgebouwd. Als leadzanger bij de popgroep Caught in the Act verkocht hij wereldwijd miljoenen platen. Ook als hoofdrolspeler in de musicals ‘Aida’ en ‘Drie Musketiers’ was hij succesvol én werd hij bekroond met een Musical Award voor de beste mannelijke hoofdrol. Van zijn eerste solo album in Nederland verscheen de top drie single ‘Unbelievable’ en 2007 staat in teken van zijn nieuwe Nederlandstalige popalbum ‘Zin’, waarmee hij de harten van het publiek raakt. Dit jaar bracht Bastiaan de succesvolle single ‘Op de bonnefooi’ uit en inmiddels bestormt de feestelijke opvolger ‘Daar zie ik Nederland’ de hitlijsten!

Bastiaan Ragas is een topzanger/entertainer, die met tape of liveband de zaal geeft wat ze willen. Een heerlijke avond vol herkenbare, lekkere muziek en kan, als dat nodig is, ook de presentatie op zich nemen. Met zijn dertig jaar lange carrière als popzanger, presentator en theaterperformer weet Bastiaan Ragas precies hoe hij zijn publiek kan ontroeren en vermaken. Succes verzekerd!

Naast solo optredens met tape is Bastiaan tevens met zijn eigen liveband te boeken; de Basband. Met Bastiaan Ragas en zijn Basband krijg je live entertainment van topniveau voor feesten, evenementen en festivals. Met de vele herkenbare tophits wordt het een geweldig avondje meezingen, feesten en genieten. Een feest der herkenning!

Bastiaan Ragas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bastiaan Ragas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bastiaan Ragas, neem dan gerust contact met ons op. Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bastiaan Ragas en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bastiaan Ragas.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 088-4828240.

MANAGEMENT Bastiaan Ragas, BOEKINGSBUREAU Bastiaan Ragas, BOEKINGSBURO Bastiaan Ragas, BOEKINGSKANTOOR Bastiaan Ragas, IMPRESARIAAT Bastiaan Ragas, MUZIEKBURO Bastiaan Ragas, MUZIEKBUREAU Bastiaan Ragas.

Offerte Bastiaan Ragas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag