Gordon boeken

Eigenschappen Gordon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Gordon boeken?

Gordon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gordon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gordon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gordon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gordon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gordon

Extra informatie Gordon

Gordon, de succesvolle, selfmade documentairemaker, entrepreneur, presentator, inspirator, humorist, televisiespecialist, spelleider, entertainer, ambassadeur en hitzanger gaat weer optredens verzorgen in het land!!!

Wie kent hem niet: Gordon

(Cornelis Willem Heuckeroth – Amsterdam 6 juli 1968). De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden. Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn succesvolle carrière als documentairemaker-horecaondernemer-humorist-columnist-presentator-vrijwilliger-jurylid-programmamaker-
relatiedeskundige-entertainer-ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds- spelleider-conceptontwikkelaar-band-leider én hitzanger zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar ‘m kijken enluisteren dan het omgekeerde.
Niet voor niets won Gordon een Zilveren Harp en werd hij met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.
Onder zijn fans bevinden zich ouderen, kinderen, presidenten, tuinmannen, honden en katten, koninginnen, kantoor- klerken, gedetineerden, schrijvers en dichters, positivo’s en zwartkijkers. Ach eigenlijk heeft bijna iedereen wel een zwak voor Gordon: de vijfsterren-BN’er die met één opmerking een landelijke hetze kan ontketenen (en de volgende dag met een witz alles weer weet te sussen).

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak.

Toen voorzag nog niemand in Nederland en België dat Gordon ‘niet even, maar voor áltijd bij ons zou zijn’. Want hij is vrijwel dagelijks wel ergens te zien of te horen: radio, tv, Spotify, kranten, FB, Instagram en zeker de roddelbladen. De een noemt hem publieksgeil, de ander zalvend gracious. Dat álles wat hij aanraakt in goud verandert, is misschien too much. Maar zijn succes in de horeca, twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room, bewijzen zijn zakelijke vernuft.
Gordon, de man die ooit zei dat hij ‘vloeiend kaasstengels’ sprak, heeft eind 2019 een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Daarom maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. Hij gaat hosten, presenteren en weer zingen. Daarnaast biedt Gordon – geïnspireerder dan ooit – zich aan als motiverend spreker bij congressen, bedrijfs-
presentaties en events. Ook is deze Gordon 2.0 in te huren als leading man om een merk, naam of product in de markt te zetten.
Hilarisch en soms heftig (voor vriend en vijand) zijn de kenmerken van Gordons televisie-oeuvre. Als presentator/host bij RTL (o.a. 5 tegen 5, Gillend naar Huis, Hotter than my daughter, Alles mag op Vrijdag/Zaterdag/Zondag en Goor Draait Door). Zijn gevatte opmerkingen als jurylid (Idols, the X-factor, Holland’s Got Talent en The Voice Senior) gaf genoeg stof voor ochtendgesprekken bij de koffie-automaat. De vruchtbare samenwerking met collega-zanger Gerard Joling, hebben de heren een vergeten doelgroep (eenzame ouderen) volledig op de kaart gezet, daarom de nominatie voor de Televizier Ring. Sinds de overstap naar SBS6 maakte hij DanceSing en SuperkidsNL. Vanaf januari 2020 presenteert Gordon 2.0 de documentaire-serie 100 Jaar Jong. En in het voorjaar straalt hij samen met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd.

Gordon 2.0 staat in de spotlights, is hot én cool.

Gordon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gordon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gordon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gordon en de eventuele overige kosten om een optreden van Gordon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gordon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gordon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gordon checken, een gratis optie plaatsen op Gordon en de boeking(en) van Gordon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Gordon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag