Rinus Dijkstra

Eigenschappen Rinus Dijkstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 20 min.
Geluid
Op aanvraag

Rinus Dijkstra boeken?

Rinus Dijkstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rinus Dijkstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rinus Dijkstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rinus Dijkstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rinus Dijkstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rinus Dijkstra

Extra informatie Rinus Dijkstra

Biografie Rinus Dijkstra
Rinus Dijkstra (Drachten, 19 augustus 1970), beter bekend onder zijn artiestennaam Zanger Rinus (ook: Rinus de Zanger), is een Nederlandse zanger.

In 2009 bracht Rinus Dijkstra het nummer Hey Marlous uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut’ für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting[1]. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek ‘De TV draait door’.

Hierna volgden nog meer clips zoals Hé Kastelein (2010) en Met Romana op de Scooter.

Het laatste nummer werd op 8 juli 2011 op YouTube gezet en haalde binnen 5 dagen meer dan 300.000 ‘views .

Romana op de r trok ook internationaal bekijks: op het gerenommeerde Amerikaanse nieuwsblog Huffington Post werd een artikel aan de clip besteed.
Rinus Dijkstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rinus Dijkstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rinus Dijkstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rinus Dijkstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rinus Dijkstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Rinus Dijkstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rinus Dijkstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rinus Dijkstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rinus Dijkstra checken, een gratis optie plaatsen op Rinus Dijkstra en de boeking(en) van Rinus Dijkstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rinus Dijkstra, BOEKINGSBUREAU Rinus Dijkstra, BOEKINGSBURO Rinus Dijkstra, ENTERTAINMENTBUREAU Rinus Dijkstra, ENTERTAINMENTBURO Rinus Dijkstra, ARTIESTENBUREAU Rinus Dijkstra, BOEKINGSKANTOOR Rinus Dijkstra, IMPRESARIAAT Rinus Dijkstra, MUZIEKBURO Rinus Dijkstra, MUZIEKBUREAU Rinus Dijkstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rinus Dijkstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rinus Dijkstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rinus Dijkstra.

 

Offerte Rinus Dijkstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag