Charly_Luske_1

Eigenschappen Charly Luske boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Charly Luske boeken?

Charly Luske boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Charly Luske.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Charly Luske.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Charly Luske ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charly Luske plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Charly Luske

Extra informatie Charly Luske

Ben je opzoek naar een feestelijke en bruisende performance? Dan is Charly Luske precies wat je zoekt! Deze energieke entertainer staat bekend om zijn krachtige stem en zijn swingende dansmoves.

Met zijn mix van opzwepende beats zorgt hij voor een lekkere uptempo danssetting! Charly weet van ieder optreden een écht knalfeest te maken!

Als veelzijdig artiest weet Charly op het podium altijd de juiste snaar te raken. Of het nu gaat om een bruiloft, festival, privéfeest óf (bedrijfs-)events, Charly zorgt voor een bruisende sfeer voor iedere gelegenheid!

Biografie

Charly Luske is geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Charly werkt vooral als muzikant maar ook als acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator en daar is sinds kort de titel producent bij gekomen.

Hij speelde in veel verschillende musicals zowel in Nederland als in Duitsland, en speelde af en aan ook in verschillende TV series.

Echt bekend werd hij door het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was.
Voor de auditie bracht hij het nummer ‘This Is A Man’s World’ van James Brown, dat ongeveer 50 miljoen keer werd bekeken op social media.

In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte.

Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult. Dit wordt regelmatig uitgebreid tot complete band, inclusief blazers.
Hij is werkzaam in Nederland en vliegt de hele wereld over voor uiteenlopende optredens met grote of kleine formatie.

Charly brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. Afgelopen jaar tourde hij met zijn zelf geproduceerde show The Story of George Michael door het land. Door het grote succes daarvan krijgt deze show in 2019 een reprise.

Charly Luske boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Charly Luske.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte.
Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140 of klik hier om terug te gaan naar de homepage.

 

Offerte Charly Luske aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag