Richy Brown

Eigenschappen Richy Brown boeken

Prijs
v.a. 2.675
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Richy Brown boeken?

Richy Brown boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Richy Brown.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Richy Brown.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Richy Brown ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Richy Brown plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Richy Brown

Biografie Richy Brown

Op 5 februari 1982 wordt in het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam de zoon geboren van Gerald Brown en Ann Vries. Ze besluiten hem Richy Orson te noemen. Richy naar de Latijns Amerikaanse Rock and Roll held Ritchie Valens en Orson naar de Amerikaanse acteur en filmmaker Orson Welles.

Al op vijfjarige leeftijd staat Richy op het podium te zingen. Samen met de band van zijn oom zingt hij tijdens een van diens optredens een liedje. Hij is dan al een groot fan van Michael Jackson. Dezelfde oom zorgt ervoor dat Richy als hij acht is een cd met kinderliedjes inzingt samen met zijn zus Raquel en zijn neef Allan. Als hij negen wordt haalt hij zijn ouders over om hem op pianoles te laten gaan. Nadat hij de basis onder de knie heeft gekregen verliest hij door het klassieke karakter al snel zijn belangstelling hiervoor. Na twee jaar besluit hij zijn eigen liedjes te gaan schrijven. Daarnaast zingt hij in de kerk als één van de drie leadzangers in het kinderkoor. In die tijd luistert Richy  fanatiek naar zijn grote voorbeelden Luther Vandross, Mariah Carey en Stevie Wonder. De gedachte op te kunnen treden voor een groot publiek laat hem niet los.

In 1997 overlijdt de moeder van Richy’s moeder. Op de begrafenis zingt Richy Amazing Grace. Het is de eerste keer dat hij er achter komt dat hij mensen weet te raken met zijn stem.

Richy blijft liedjes schrijven op de piano en begint ook zijn  nummers in verschillende studio’s op te nemen.

Na de HAVO te hebben afgerond besluit Richy muziekproductie en studiotechniek te gaan studeren in Hilversum. Maar als hij de kans krijgt om in de Verenigde Staten het vak daadwerkelijk in een studio te gaan leren onderbreekt hij onmiddellijk zijn studie en vertrekt hij in zijn eentje naar Amerika. Richy is dan 18 jaar. De studio waar hij werkt heet Manhattan Centre Studio’s, het is de vaste opnamespot van muziekproducer Timbaland. Drie jaar lang studeert en werkt hij in New York. ’s Nachts helpt hij bij de opnamen van grote artiesten als Justin Timberlake en Nelly Furtado en overdag sluit hij zich stiekem op in de studio’s om zijn eigen nummers op te nemen.

Drie jaar gaan voorbij waarin Richy hard werkt en samen met een manager een eigen demo cd opneemt. Toch wil het niet lukken een muzikale carrière op te bouwen. Achteraf gezien wijt Richy het gebrek aan belangstelling aan het feit dat hij alleen maar bezig was in de studio. ‘Ik had nog steeds vrijwel geen podiumervaring. Ook was ik een beetje bang om voor publiek te moeten zingen. Maar een artiest wordt niet in een studio gemaakt, maar veel meer on-stage.’

Uiteindelijk gooit hij de handdoek in de ring en keert hij New York de rug toe. Terug in Nederland is hij nog wel bezig met kleine opnamesessies maar zijn muzikale vlam brandt nog maar laag.

Als Richy 23 is werkt hij als verkoopvertegenwoordiger van kinderartikelen en daarnaast parttime in het Torturemuseum. Hij gaat af op een open auditie voor de Lion King musical maar wordt nèt te jong bevonden voor de rol van Mufasa. Toch willen de producenten hem niet zo maar laten gaan. Ze halen hem over gratis naar de Lion King School van Joop van de Ende te gaan waar hij meegaat in de laatste lichting.

In 2006 start de oproep voor de grootste zoektocht naar zangtalent ooit in Nederland gehouden: X FACTOR. Richy schrijft zich in. Tijdens de eerste auditieronde in Amsterdam zingt hij Al Green’s Let’s Stay Together. Zonder problemen komt hij door de Auditie-, Confrontatie-, en Ultieme Testronde. In de liveshows staat Richy dan eindelijk voor het langverwachte miljoenenpubliek. Dat publiek stemt hem ronde na ronde verder. Uiteindelijk bereikt Richy van meer dan 12.128 deelnemers de tweede plaats. Een muzikale droom komt uit. De weg naar een succesvolle carrière is geopend.

Richy Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Richy Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Richy Brown.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Richy Brown, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Richy Brown en de eventuele overige kosten om een optreden van Richy Brown mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Richy Brown.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Richy Brown. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Richy Brown checken, een gratis optie plaatsen op Richy Brown en de boeking(en) van Richy Brown voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Richy Brown, BOEKINGSBUREAU Richy Brown, BOEKINGSBURO Richy Brown, ENTERTAINMENTBUREAU Richy Brown, ENTERTAINMENTBURO Richy Brown, ARTIESTENBUREAU Richy Brown, BOEKINGSKANTOOR Richy Brown, IMPRESARIAAT Richy Brown, MUZIEKBURO Richy Brown, MUZIEKBUREAU Richy Brown, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Richy Brown, ARTIESTENBOEKINGSBURO Richy Brown, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Richy Brown.

 

Offerte Richy Brown aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag