Gino Graus

Eigenschappen Gino Graus boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Gino Graus boeken?

Gino Graus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gino Graus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gino Graus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gino Graus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gino Graus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gino Graus

Extra informatie Gino Graus

Gino Graus is geboren op 25 oktober 1999 in Den Bosch.

Gino Graus was al aan het zingen, toen hij nog maar net kon lopen. Als men vroeg: “Gino, wat wil jij later worden?” antwoordde hij: “Ik wil zanger worden.” Steeds heeft hij het weer over zijn grote voorbeeld Jan Smit. Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij voorop in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Na verschillende optredens zoals bij Wereld Kinderdag 2009, Typisch Talent 2009 waarbij hij 6e werd. 6 maart 2010 was een spannende dag voor hem. Gino’s eerste single kwam uit met de titel “Een vriend” waar ook een videoclip bij gemaakt is. Daarna lied hij zijn stemmetje overal horen o.a. Koninginnedag, Bevrijdingsdag en op de CD-presentaties.

Op 25 juli 2010 werd hij in Den Bosch de winnaar van het onderdeel Typisch Talent 2010. Gino Graus mocht toen op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Marianne Weber, Sieneke, Dirk Meeldijk en Django Wagner. Hij kon niet geloven dat hij als jongetje van 10 jaar daar mocht staan. Iedereen die je over Gino hoort praten vind het geweldig dat zo’n klein ventje op een groot podium nu al zijn mannetje staat.

De eerste single “Een vriend” gaat over een hond waar je veel plezier aan beleefd. Maar als de hond ouder wordt, moet je hem soms helaas in laten slapen. De tweede single “Jij bent de zon in mijn leven” gaat over zijn moeder die er altijd voor hem is en zal zijn. Deze single kwam op 25 augustus 2010 uit. Gino zijn eerste album Stap voor Stap is begin 2011 gemaakt . Er staan 7 liedjes op die speciaal voor hem geschreven zijn en 3 covers

Gino’s ouders vinden het heel leuk en ze helpen en ondersteunen hem waar mee ze kunnen. Zij zijn zelf ook een beetje muzikaal maar denken dat hij het talent toch van zijn moeder heeft. Gino’s droom is om artiest te worden. Hij volgt hiervoor zanglessen en bekwaamt zich in zangtechnieken.

Op een dag kwam Gino Graus in contact met Grad Damen die vroeg of hij wat mocht schrijven en opnemen. Zo zijn de singles Wereldreis in een luchtballon en Dit wordt een hele mooie zomer ontstaan. Weer ging het wat beter. Zo kwam ook Grad met een kerstnummer geschreven door Emile Hartkamp getiteld Kerstmis ook dat kwam op single. Einde 2011  is Gino en zijn team begonnen met het maken van een album, wat groots gepresenteerd werd op 12 mei 2012 in feestcafe De Kroon te Kerkdriel.

Ronald Visch van Rood Hit Blauw is erg enthousiast over Gino’s talent en heeft de Heintje medley en het album “UIT MIJN HART”  uitgebracht. Het album bevat 15 gevarieerde liedjes die geschreven zijn door Angelique van Ham, Johnny Hoes, Trudy Naarding en Grad Damen.

Gino Graus heeft ook de afgelopen tijd niet stil gezeten. Tijdens zijn optredens in het land bleek dat Gino altijd veel succes heeft met nederpop liedjes. Dit is de reden dat hij nu, naast zijn eigen repertoire, ook geweldige Nederpop nummers in zijn repertoire heeft.

Deze medleys zijn speciaal voor Gino gemaakt en iedereen kan de nummers van voor tot achter meezingen.

Gino Graus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gino Graus.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gino Graus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gino Graus en de eventuele overige kosten om een optreden van Gino Graus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gino Graus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gino Graus. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gino Graus checken, een gratis optie plaatsen op Gino Graus en de boeking(en) van Gino Graus voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Gino Graus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag