Eartuh wind and fire experience boeken

Eigenschappen Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience boeken?

Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience

Extra informatie Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience

Deze waanzinnige band is gebouwd rond de legendarische Earth Wind & Fire-gitarist Al McKay en een groep van de allerbeste studiomuzikanten uit Los Angeles. Veel van deze muzikanten  zijn originele leden van de vintage EWF uit de late 70’s / vroege jaren 80.

De ‘Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience’, die hit na hit van het materiaal van de supergroep uitvoert in de originele toonsoort met het originele gevoel, biedt een prachtige muzikale demonstratie van het oorspronkelijke EWF-geluid.

Gitarist Al McKay leidt de ritmesectie. De blazerssectie, onder leiding van de originele EWF-trompettist Michael Harris, is samengesteld met de talenten van voormalige Tower Of Power en Doobie Brother-leden. De ongelooflijke vocale talenten van Tim Owens overtreft op overtuigende wijze het krachtige vocale ensemble van de meeste groepen.

In een tijd dat veel toppopgroepen optreden met zorgvuldig voorbereide clicktracks en vooraf opgenomen zang en sounds, is het verfrissend om te ontdekken dat de erfenis van deze historische Amerikaanse muziek springlevend is met McKay’s verbluffende Earth Wind & Fire Experience.

De “Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience” is misschien de enige groep in de wereld die deze muziek kan weergeven met het originele gevoel en zonder rook, spiegels en verdere opsmuk. Voor fans van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience en Amerikaanse funkmuziek in het algemeen – is de band een absoluut fenomeen dat absoluut niet te missen is!

Geschiedenis van de band

In 1990 besloot de voormalige EWF-gitarist Al McKay om een ​​groep samen te stellen uit muzikanten van de oorspronkelijke groep, aanvankelijk alleen voor enkele speciale uitvoeringen in Japan. Ze noemden zichzelf de ‘LA Allstars’ en verzamelden voormalige leden van EWF tot een model van de oorspronkelijke -door de ritmesectie gedreven- groep. Dit alles georganiseerd rond het belangrijke gitaarwerk van McKay.

In de loop der jaren hebben de LA Allstars, en later de “Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience” de meest invloedrijke muzikanten in R & B en funk op het podium staan. Hierin zijn dus heel veel van de originele leden van de vintage EWF uit de late 70’s / vroege jaren 80 opgenomen.

De “Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience” toont de grootste aandacht en toewijding voor het behouden van de super kwaliteit van het originele EWF-geluid.

Wilt u Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience. Informeer naar de boekingsinformatie!

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag