The ReVue Boney M show boeken

Eigenschappen The ReVue Boney M. Show boeken

Prijs
v.a. 3.150

The ReVue Boney M. Show boeken?

The ReVue Boney M. Show boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The ReVue Boney M. Show.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The ReVue Boney M. Show.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The ReVue Boney M. Show ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The ReVue Boney M. Show plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The ReVue Boney M. Show

The reVue Boney M. Show is een sensationele disco-act die het disco tijdsperk doet herleven met dans en zang van drie ervaren zangeressen gehuld in schitterende glamour outfits en een spectaculair optreden van JohnsonG.

The reVue-dames Edna Proctor, Maureen Fernandes en Tamzie Fransen, zijn de voormalige lead en backing zangeressen van Bobby Farrell’s Boney M. Show! The reVue-dames zijn een succesvolle samenwerking aangegaan met de uit Engeland afkomstige zanger johnsonG. Hij heeft een indrukwekkende carriere opgebouwd in de Showbizz wereld. Zo deed hij backing-vocals bij o.a. Lionel Ritchie, Phil Collins en Ricky Martin en was hij zanger/danser/choreograaf bij diverse TV zenders in Nederland.

Met de grootste hits van de meest succesvolle disco act van de jaren zeventig zoals o.a.: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny Rasputin, Brown Girl in the Ring is the ReVue Boney M. Show een zeer geschikte act voor elk feest of event.

The ReVue Boney M. Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The ReVue Boney M. Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The ReVue Boney M. Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The ReVue Boney M. Show. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The ReVue Boney M. Show checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The ReVue Boney M. Show aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag