(Fab Morvan) Milli Vanilli

Eigenschappen Fab Morvan (ex Milli Vanilli) boeken

Prijs
v.a. 4.975
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Fab Morvan (ex Milli Vanilli) boeken?

Fab Morvan (ex Milli Vanilli) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fab Morvan (ex Milli Vanilli).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fab Morvan (ex Milli Vanilli).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fab Morvan (ex Milli Vanilli) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fab Morvan (ex Milli Vanilli) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fab Morvan (ex Milli Vanilli)

Extra informatie Fab Morvan (ex Milli Vanilli)

Biografie Fab Morvan (ex Milli Vanilli)

Fab Morvan (ex Milli Vanilli) (Parijs, 14 mei 1966) is een Franse zanger en tekstschrijver. Hij was vroeger bekend als de helft van het popduo Milli Vanilli, dat hij van 1988 tot 1991 samen met Rob Pilatus vormde. Later bleek hij deel uit te maken van één van de grootste schandalen in de geschiedenis van de popmuziek toen bleek dat de jongens niet echt zongen.

Morvan werd geboren als zoon van een architect en een apotheker. In zijn jeugd was hij bezeten van de muziek van The Beatles, Queen en de Jackson 5.

Op 18-jarige leeftijd verhuisde hij naar Duitsland, waar hij een nieuwe genre van muziek ontdekte zoals Run DMC, Prince, en soul en funk muziek. in die periode leerde hij Rob Pilatus kennen in een club in München. Ze konden elkaar vinden in hun gezamenlijke muziekgenre en vormden een rock/soul groep. Het duo werd ontdekt door muziek producer Frank Farian, die hen meteen een contract aanbood voor een muzikale act. Na hun trip naar Turkije, waar ze de naam van hun groep haalden uit een lokale advertentieslogan[bron?], was Milli Vanilli geboren.

Op 15 november 1990 bekende Farian echter dat Fab en Rob niet zelf zongen. Vier dagen later werd hun Grammy teruggevorderd. Een rechtbank in Amerika kende aan ieder persoon die hun album had gekocht het recht op teruggave van de aankoopsom toe

Maanden na het schandaal verschenen Rob en Fab in enkele reclamespots. Ondertussen verhuisden ze naar Los Angeles, waar ze een titelalbum uitbrachten onder de naam “Rob & Fab”. Dit album flopte echter.

Fab Morvan begon in 1998 als radio DJ bij het bekende L.A. radiostation KIIS-FM. In 1999 trad hij ook solo op voor 50.000 mensen tijdens het uitverkochte Wango Tango festival in het Dodger Stadium. In 2000 was hij te zien in een BBC documentaire over Milli Vanilli.

In 2003 kwam zijn eerste soloalbum uit, Love Revolution, dat hij zelf geschreven, gezongen, opgenomen en geproduceerd had. Zijn album werd door het HITS Magazine omschreven als “solo debuut van indrukwekkend uitgevoerde pop-rock en onweerstaanbare eiland ritmes. Een opmerkelijke hergeboorte die gehoord moet worden.”[bron?]

Op 15 februari 2007 maakte Universal Pictures bekend dat gewerkt werd aan een film gebaseerd op het verhaal van Milli Vanilli met al hun hoogte- en dieptepunten, alsook hun verlies van de Best New Artist Grammy-Award.

In september 2007 nam Morvan een single op met de Haagse band R.O.O.O.M. Ze kwamen met elkaar in contact via radiostation 100%NL tijdens een nacht om live op de radio een nummer te componeren. Morvan was gecharmeerd van de muzikaliteit van de band en zo ontstond de single “Don’t You”.

In 2016 is Fab Morvan op de Nederlandse televisie te zien in een reclame voor Kentucky Fried Chicken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fab Morvan (ex Milli Vanilli), neem dan gerust contact met ons op.

Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Fab Morvan (ex Milli Vanilli) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fab Morvan (ex Milli Vanilli).

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Fab Morvan (ex Milli Vanilli) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag