John Enter

Eigenschappen John Enter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

John Enter boeken?

John Enter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John Enter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John Enter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John Enter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John Enter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van John Enter

Extra informatie John Enter

Biografie John Enter
John Enter heeft in de loop der jaren al heel wat hits gescoord.

Als lid van het duo “John en Ron” en later als solo-act had John Enter hits met onder andere “Jets geht’s los”, “Drie witte duiven” en “Ik heb drie haren op de borst/ik ben een beer”. John zong in 2010 één van de versies van de carnavalshit “Boven op de berg”.

Bent u op zoek naar een ras-entertainer voor een betaalbare gage, dan is John Enter de juiste keuze!

John Enter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

John Enter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John Enter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John Enter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van John Enter en de eventuele overige kosten om een optreden van John Enter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John Enter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor John Enter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John Enter checken, een gratis optie plaatsen op John Enter en de boeking(en) van John Enter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT John Enter, BOEKINGSBUREAU John Enter, BOEKINGSBURO John Enter, ENTERTAINMENTBUREAU John Enter, ENTERTAINMENTBURO John Enter, ARTIESTENBUREAU John Enter, BOEKINGSKANTOOR John Enter, IMPRESARIAAT John Enter, MUZIEKBURO John Enter, MUZIEKBUREAU John Enter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU John Enter, ARTIESTENBOEKINGSBURO John Enter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR John Enter.

 

Offerte John Enter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag