Danny Fabry

Eigenschappen Danny Fabry boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Danny Fabry boeken?

Danny Fabry boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Fabry.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Fabry.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Fabry ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Fabry plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Fabry

Extra informatie Danny Fabry

Biografie Danny Fabry
Danny Fabry (Leuven 1948), vroeger sologitarist in groepen als The Young Devils, The Beatnicks en The Spotlights, begon een solocarriere en tekende na enkele singles, uitgebracht onder EMI vleugels, een contract bij de nieuwe platenmaatschappij BASF.

Zijn eerste productie “Kom aan de telefoon Angelina” wrerd in 1971 meteen een hit. Vlaanderen had een nieuw en jong talent bij.

Danny Fabry , die bekend staat als een harde werker en een perfectionist inzake platenopnamen en optredens haalde ook met de singles die daarna volgden, moeiteloos de vlaamse hitparades.

Enkele jaren later verhuisde de man met de eeuwige glimlach van het Leuvense naar Zolder in Limburg, kwam onder contract bij de Nederlander Johnny Hoes en vele plaatopnamen volgden…

Begin jaren tachtig belandde Danny Fabry  bij Limbo Records en zijn carriere kreeg een nieuwe wending. Een hele reeks engelstalige liedjes zoals “Please be careful with my heart”, “Just a little smile”, I remember you”, of “It’s a sin to miss a kiss from you” haalden de hoogste plaatsen in de BRT top 30, de toenmalige, enige hitparade in Vlaanderen. Enkele daarvan waren zelfs goed voor goud!

Af en toe maakte Danny Fabry op verzoek van zijn fans nog eens een nederlandstalige opname en op dat genre ging hij zich opnieuw toeleggen vanaf 1985. Danny ging daarna samen werken met collega en ondek de ster winnaar Roger Baeten die in Hasselt een opnamestudio uitbaatte. De successen bleven niet uit waaronder de gouden singles: “Bij jou voel ik me nooit alleen”, “Ca c’est la vie” en “Blijf je bij mij”.

Twee jaar later weer goud met het liedje “De telefoon huilt mee” samen gebracht met het kinderstemmetje Silvy Melody (nu bij Sylver) een productie van de bekende Fred Bekky.

Een ander opmerkelijk plaatje was in 1993 een rock en roll nummer “De tent staat op zijn kop” met een tekst van Raymond Van Het Groenewoud. Ook naast het podium stond Danny zijn mannetje, ondermeer in horeca.

Danny Fabry was eigenaar van een prachtige danstent en restaurant in Scherpenheuvel, dat hij tot een van de betere zaken in het land uitbouwde.

In 2001 door te zware druk, heeft Danny de zaak verkocht, en heeft hij nog twee passies, vakantie en zingen. Zelfs na 35 jaar carriere wordt Danny met zijn 7 gouden singles en ontelbare optredens en nr.1 hits nog altijd de showman van Belgie genoemd.

Hoewel zijn pad niet altijd over rozen liep bleef Danny Fabry  keihard voor zijn carriere en voor zijn geluk vechten. De titel van zijn hit uit 1989 “Ca c’est la vie” is dan ook altijd zijn motto gebleven!

35 jaar carriere is in deze tijd een echt uitzonderlijke prestatie enDanny Fabry brengt voor deze gelegenheid een CD en DVD uit, een hommage aan smiling Danny en aan zijn rijke carriere
Danny Fabry boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Fabry boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Fabry.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Fabry, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Fabry en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Fabry mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Fabry.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Fabry. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Fabry checken, een gratis optie plaatsen op Danny Fabry en de boeking(en) van Danny Fabry voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Fabry, BOEKINGSBUREAU Danny Fabry, BOEKINGSBURO Danny Fabry, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Fabry, ENTERTAINMENTBURO Danny Fabry, ARTIESTENBUREAU Danny Fabry, BOEKINGSKANTOOR Danny Fabry, IMPRESARIAAT Danny Fabry, MUZIEKBURO Danny Fabry, MUZIEKBUREAU Danny Fabry, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Fabry, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Fabry, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Fabry.

 

Offerte Danny Fabry aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag