Johnny Lewis Elvis Imitator

Eigenschappen Johnny Lewis Elvis Imitator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Johnny Lewis Elvis Imitator boeken?

Johnny Lewis Elvis Imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Lewis Elvis Imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johnny Lewis Elvis Imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johnny Lewis Elvis Imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johnny Lewis Elvis Imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Johnny Lewis Elvis Imitator

Extra informatie Johnny Lewis Elvis Imitator

Biografie Johnny Lewis / Elvis Imitator
 De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende  Elvis imitatie show uitgevoerd door Johnny Lewis ( pseudoniem voor  JFM Geerling ) die de bekendste Elvis Presley nummers LIVE zingt, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don’t, wooden heart, Teddy Bear, Don’t be cruel, In the Ghetto, return to sender, Suspicious mind, Alway’s on my mind, My boy, Hound dog en vele vele andere bekende songs . 

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO Soundmixshow die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist “Jerry Scheff”, de pianist “Glen D Hardin” , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis ;Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis “the Jordanaires “. Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show  in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op  in de STAX club  in Beale street in Memphis .

De imitator  JFM Geerling  is onder andere bekend van diverse televisie programma’s zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica , nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005 . Ook was hij te horen in radioprogramma’s bij BNN radio 3 de NCRV radio 1 , de wereldomroep en radio Gelderland.  Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals ; Stomppop, bevrijdingsfestival Almere , koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festival’s. 

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger  betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. . De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 “Aloha from Hawaii”. Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.                      

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit  inclusief een  professionele geluidsinstallatie . De  backround en het orkest staan op mini disk. Een combinatie met een eventueel geboekte , of te boeken band is bespreekbaar.Ook is het mogelijk om als toevoeging aan de show een Body Builder lijfwacht mee te boeken.

Johnny Lewis / Elvis Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Johnny Lewis Elvis Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johnny Lewis Elvis Imitator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johnny Lewis Elvis Imitator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johnny Lewis Elvis Imitator en de eventuele overige kosten om een optreden van Johnny Lewis Elvis Imitator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johnny Lewis Elvis Imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johnny Lewis Elvis Imitator. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johnny Lewis Elvis Imitator checken, een gratis optie plaatsen op Johnny Lewis Elvis Imitator en de boeking(en) van Johnny Lewis Elvis Imitator voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Johnny Lewis Elvis Imitator, BOEKINGSBUREAU Johnny Lewis Elvis Imitator, BOEKINGSBURO Johnny Lewis Elvis Imitator, ENTERTAINMENTBUREAU Johnny Lewis Elvis Imitator, ENTERTAINMENTBURO Johnny Lewis Elvis Imitator, ARTIESTENBUREAU Johnny Lewis Elvis Imitator, BOEKINGSKANTOOR Johnny Lewis Elvis Imitator, IMPRESARIAAT Johnny Lewis Elvis Imitator, MUZIEKBURO Johnny Lewis Elvis Imitator, MUZIEKBUREAU Johnny Lewis Elvis Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Johnny Lewis Elvis Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBURO Johnny Lewis Elvis Imitator, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Johnny Lewis Elvis Imitator.

 

Offerte Johnny Lewis Elvis Imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag