Ben Saunders

Eigenschappen Ben Saunders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ben Saunders boeken?

Ben Saunders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben Saunders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ben Saunders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ben Saunders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben Saunders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ben Saunders

Extra informatie Ben Saunders

Biografie Ben Saunders
Wilt u Ben Saunders boeken? U haalt een veelzijdige artiest in huis, die de meesten van ons veel minder goed kennen dan ze denken. U zag de tattoo-artist winnen in The Voice of Holland, maar wist u dat hij ontzettend veel op heet met soul? Hij zong geweldig in de battles en liet in de liveshows zien dat hij een echte artiest is, maar op zijn eerste album sloeg hij een totaal andere weg in. U kunt Ben Saunders boeken vanwege zijn geweldige podiumprestaties, maar als liefhebber van soul valt er veel meer te genieten.

Soulplaat van Ben Saunders

Wilt u Ben Saunders inhuren? Luister dan vooral eens goed naar zijn soulplaat. Dit is naar eigen zeggen de muziek en stijl die echt bij hem past. Hij zingt vanuit het diepste van zichzelf, de muziek die de grootste invloeden op hem geeft gehad. Met name Luther Vandross is voor hem een echte geld, net als dat Babyface en Stevie Wonder dat zijn. Zij hebben de soul, die Ben Saunders maakt tot wie hij is.

Opname van zijn album

Ben Saunders dook samen met Holger Schwedt de studio in, die eerder samenwerkte met bijvoorbeeld Anouk, Di-Rect en Blof. De nummers op zijn eerste soulplaat zijn afkomstig van Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, maar ook van Daniel Merriweather en de rest van de wereld. Hij schreef er niet aan mee, maar heeft ze wel eigen weten te maken. Voor You Thought You Knew Me By Know werkte Ben Saunders samen met een aantal internationale artiesten. Het was de pianist van Ben l’Oncle Soul die meedeed, net als de bassist van wijlen Amy Winehouse en de drummer van Eric Clapton.

Ben Saunders inhuren voor totaal ander geluid

U kunt Ben Saunders inhuren voor zijn soulmuziek, dat heel anders is dan de hits die hij speelde tijdens The Voice of Holland. Hij heeft de verschillende muzikanten gevraagd hun oudste instrumenten uit de kast te halen. Ben werkt het liefst zo min mogelijk met digitale mogelijkheden en gaat juist met de echte instrumenten aan de slag.

Jeugd van Ben Saunders

We kennen Ben Saunders pas een tijdje, al is hij al sinds hij 6 of 7 jaar was bezig met muziek. Hij gebruikte de karaokemachine van zijn vader als zijn ouders van huis waren. Hij deed dit stiekem, totdat zijn ouders een keer onverwacht binnen kwamen lopen en de hele buurt kwam kijken. Hij speelde onder andere nummers van Elvis, om vervolgens samen met zijn broers Dean en Jamie mee te gaan doen aan de talentenjachten.

TVOH

Het is vooral The Voice of Holland geweest dat heeft bijgedragen aan zijn plotselinge doorbraak. Na een vakantie op Tenerife bleken zijn ouders hem in te hebben geschreven. Vervolgens heeft hij een jaar lang door heel het land kunnen toeren. Tegenwoordig kunt u Ben Saunders inhuren voor een groot aantal verschillende songs en evenementen. Hij heeft zijn eigen tattooshop over kunnen doen aan zijn vader, nu hij zelf fulltime muzikant is. Hij is wat drukker dan voorheen, maar hij vindt het heerlijk als anderen hem inhuren voor zijn muziek.

Prijs Ben Saunders

Bent u benieuwd naar de prijs van Ben Saunders, omdat u hem graag wilt inhuren voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de kosten en mogelijkheden van deze veelzijdige artiest!
Ben Saunders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben Saunders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ben Saunders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ben Saunders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ben Saunders en de eventuele overige kosten om een optreden van Ben Saunders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ben Saunders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ben Saunders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ben Saunders checken, een gratis optie plaatsen op Ben Saunders en de boeking(en) van Ben Saunders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ben Saunders, BOEKINGSBUREAU Ben Saunders, BOEKINGSBURO Ben Saunders, ENTERTAINMENTBUREAU Ben Saunders, ENTERTAINMENTBURO Ben Saunders, ARTIESTENBUREAU Ben Saunders, BOEKINGSKANTOOR Ben Saunders, IMPRESARIAAT Ben Saunders, MUZIEKBURO Ben Saunders, MUZIEKBUREAU Ben Saunders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ben Saunders, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ben Saunders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ben Saunders.

 

Offerte Ben Saunders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag