danny panadero

Eigenschappen Danny Panadero boeken

Prijs
v.a.
Tijdsduur
45 min.
Geluid
In overleg

Danny Panadero boeken?

Danny Panadero boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Panadero.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Panadero.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Panadero ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Panadero plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Panadero

Extra informatie Danny Panadero

Een optreden van Danny Panadero is in één  woord:  een belevenis! Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. 

Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor Engelstalige hits.

Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler. Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet. Hij was al te zien bij het WK voetbal in Stuttgart, het EK voetbal Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen, Paaspop Schijndel, Oerol, bezocht hij het Coen en Sander Fest en kwam regelmatig als vaste gast langs in het Glazen huis om een verpletterende indruk achter te laten.

Na zijn WK nummer “Oranje Olé”, Kerstsingle “Kerst mis met jou” scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV  en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet. 

Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk-single “Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single “Danny’s Autopaleis” zijn allergrootste hit. In 2023 kwam zijn nieuwste single “een goeie grap mag vrienden kosten” uit.

Meer Danny Panadero:
www.dannypanadero.nl
www.thevoiceofholland.nl
www.instagram.com/dannypanadero
www.facebook.com/dannypanadero
www.youtube.com/dannypanadero
https://open.spotify.com/artist/4mfqPi9TXWbiF0pTlVBivM?si=wPi6GDa1S-iNZFrqIdnoBA

Offerte Danny Panadero aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag