Danny Panadero

Eigenschappen Danny Panadero boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
In overleg

Danny Panadero boeken?

Danny Panadero boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Panadero.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Panadero.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Panadero ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Panadero plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Panadero

Extra informatie Danny Panadero

Biografie Danny Panadero
Herrezen uit het graf: Danny Panadero en zijn Torremolinas.

Het hart van middelbare dames gaat sneller slaan bij het horen van de naam Danny Panadero. In de jaren 80 zorgde hij voor een ware ‘come back’ van de oud Hollandse smartlap. Deze blonde god met de stem van een engel speelde menig zaal plat en scoorde hit na hit. Het succes werd hem echter teveel. 

Danny Panadero sloot zich af van de buitenwereld en ging zwaar aan de drank. In de goot van de Amsterdamse Jordaan vond hij een nieuwe thuishaven. Danny raakte aan lager wal en al snel verdween zijn naam in de grijze mist van de geschiedenis. Verwilderd en verdwaasd kwijnde hij weg. Zijn einde was zeker nabij ware het niet dat hij begin vorig jaar zijn huidige begeleidster en vertrouwenspersoon Vanessa B. tegen het lijf liep.

Vanessa herkende in het verschrompelde zwerversgezicht de gelaatstrekken van de eens zo geliefde Danny P. Begaan met zijn lot sloot ze de zwerver in haar armen. Danny verbleef enige maanden in de Jellinek kliniek en sloot zijn zwerversbestaan af met een aantal sessies in Vanessa’s beautysalon.

 Danny Panadero is er nu helemaal weer bovenop en werkt inmiddels stevig aan zijn ‘comeback’. Danny, The Voice of Holland,  staat garant voor een spetterend en onvergetelijk optreden!

Danny Panadero boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Panadero boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Panadero.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Panadero, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Panadero en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Panadero mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Panadero.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Panadero. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Panadero checken, een gratis optie plaatsen op Danny Panadero en de boeking(en) van Danny Panadero voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Panadero, BOEKINGSBUREAU Danny Panadero, BOEKINGSBURO Danny Panadero, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Panadero, ENTERTAINMENTBURO Danny Panadero, ARTIESTENBUREAU Danny Panadero, BOEKINGSKANTOOR Danny Panadero, IMPRESARIAAT Danny Panadero, MUZIEKBURO Danny Panadero, MUZIEKBUREAU Danny Panadero, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Panadero, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Panadero, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Panadero.

 

Offerte Danny Panadero aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag