Tommy Lips

Eigenschappen Tommy Lips boeken

Prijs
v.a. 400
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Tommy Lips boeken?

Tommy Lips boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tommy Lips.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tommy Lips.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tommy Lips ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tommy Lips plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tommy Lips

Extra informatie Tommy Lips

Biografie Tommy Lips
Tommy Lips, de feestzanger/entertainer afkomstig uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het partycircuit ! Met zijn debuut single “Rotzooi” wist hij ’n paar jaar geleden , in één keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen. Alle feest Dj’s en radiostations draaide zijn single en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

Na het succes van zijn eerste single, ging Tommy samen met zijn platenmaatschappij, VNC Produkties, verder met het produceren van de opvolgende single’s: ‘’Hart in Brand’’, ‘’Alleen met jou’’, ‘’Jij bent het mooiste’’ en ‘’Hé kom Eloise’’. Ook de reacties op deze single’s waren erg goed, gezien het hoge feestgehalte in de diverse producties. Over airplay op de verschillende radiostations en TV-opnames voor diverse muziekprogramma’s had hij dan ook niet te klagen, en zijn bekendheid groeide.

Tot op de dag van vandaag is Tommy wekelijks te zien op verschillende evenementen, in diverse kroegen en feesttenten. Hier zorgt hij voor 100% feestgarantie en gegarandeerd entertainment.

April 2016 komt de singel ‘’Zing nog ‘n liedje’’uit, welke is geschreven door Carlo Rijsdijk (Helemaal Hollands) en geproduceerd door Laurens van Wessel in Studio’69 te Zegge. Deze single belooft naast een feestplaat ook een echte meezinger te worden.

Kortom, geen feest als Tommy Lips niet is geweest!

Tommy Lips boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tommy Lips boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tommy Lips.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tommy Lips, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tommy Lips en de eventuele overige kosten om een optreden van Tommy Lips mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tommy Lips.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tommy Lips. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tommy Lips checken, een gratis optie plaatsen op Tommy Lips en de boeking(en) van Tommy Lips voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tommy Lips, BOEKINGSBUREAU Tommy Lips, BOEKINGSBURO Tommy Lips, ENTERTAINMENTBUREAU Tommy Lips, ENTERTAINMENTBURO Tommy Lips, ARTIESTENBUREAU Tommy Lips, BOEKINGSKANTOOR Tommy Lips, IMPRESARIAAT Tommy Lips, MUZIEKBURO Tommy Lips, MUZIEKBUREAU Tommy Lips, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tommy Lips, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tommy Lips, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tommy Lips.

 

Offerte Tommy Lips aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag