Rene Riva

Eigenschappen Rene Riva boeken

Prijs
v.a. 1.950
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Rene Riva boeken?

Rene Riva boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene Riva.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene Riva.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene Riva ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Riva plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rene Riva

Extra informatie Rene Riva

Biografie Rene Riva
René Riva werd op 19 mei 1979 in Amsterdam geboren. De eerste keer dat René besefte hoe mooi zingen kan zijn was toen hij in 1992 de films van de komieken Laurel Hardy ontdekte. Oliver Hardy, een tenor, zong namelijk in een aantal van die films en dat wekte bij René aardig wat interesse. Hardy bleek, voordat zijn filmcarrière begon, als zanger werkzaam geweest te zijn en hij was een groot bewonderaar van operazangers waaronder de tenor Enrico Caruso. René werd in 1994 zo gegrepen door een concert van De Drie Tenoren (Domingo, Carreras en Pavarotti) dat hieruit zijn voorliefde voor opera en Italiaanse muziek groeide. Menig lied werd dan ook door René meegezongen.

Na een poos ontdekte René dat de Amsterdamse zanger Willy Alberti vele Italiaanse nummers en opera aria’s op zijn naam had staan. Hij werd een bewonderaar van de Amsterdamse tenor en herkende overeenkomsten met zijn eigen stem. Door de mooie Nederlandse ballades van Willy werd René ook een liefhebber van Nederlandstalig repertoire.

Momenteel is Rene Riva druk aan het optreden in het land bij grote evenementen, bedrijfsfeesten, diverse festivals en feesten. Zijn ambitie is om meer Italiaans repertoire ten gehore te brengen en uiteindelijk een compleet Italiaanstalig album op te nemen.
Rene Riva boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rene Riva boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rene Riva.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene Riva, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rene Riva en de eventuele overige kosten om een optreden van Rene Riva mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene Riva.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rene Riva. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rene Riva checken, een gratis optie plaatsen op Rene Riva en de boeking(en) van Rene Riva voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rene Riva, BOEKINGSBUREAU Rene Riva, BOEKINGSBURO Rene Riva, ENTERTAINMENTBUREAU Rene Riva, ENTERTAINMENTBURO Rene Riva, ARTIESTENBUREAU Rene Riva, BOEKINGSKANTOOR Rene Riva, IMPRESARIAAT Rene Riva, MUZIEKBURO Rene Riva, MUZIEKBUREAU Rene Riva, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rene Riva, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rene Riva, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rene Riva.

 

Offerte Rene Riva aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag