Die Duits - Schlagermafia

Eigenschappen Die Duits – Schlagermafia boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Duits – Schlagermafia boeken?

Die Duits – Schlagermafia boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Duits – Schlagermafia.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Duits – Schlagermafia.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Duits – Schlagermafia ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Duits – Schlagermafia plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Duits – Schlagermafia

Extra informatie Die Duits – Schlagermafia

Biografie Die Schlagermafia
Torben Sälliwenn Joost Montännar, alias Die Schlagermafia, zijn DER feestschlager export nummer 1 uit Noord-Duitsland.

Het handelsmerk van de band zijn absoluut de opvallend goedkope witte pakken, flamboyante pruiken en de foute zonnebrillen. Met hun feestelijke nummers verspreiden ze een luidruchtige en vrolijke stemming. Heel Duitsland is al in de ban van deze mannen met hun onverwachte poppy schlager muziek.

Wil jij een generatie overtreffend feest met de grootste Feest- en Volksliederen aller tijden, met party hits die iedereen kent tussen de 16 en 60 jaar? Die Schlagermafia bouwt niet alleen een feestje op de dansvloer, maar verwacht ook zeker op het podium een spektakel vol humor.
Die Schlagermafia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Duits – Schlagermafia boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Duits – Schlagermafia.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Duits – Schlagermafia, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Duits – Schlagermafia en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Duits – Schlagermafia mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Duits – Schlagermafia.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Duits – Schlagermafia. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Duits – Schlagermafia checken, een gratis optie plaatsen op Die Duits – Schlagermafia en de boeking(en) van Die Duits – Schlagermafia voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Duits – Schlagermafia, BOEKINGSBUREAU Die Duits – Schlagermafia, BOEKINGSBURO Die Duits – Schlagermafia, ENTERTAINMENTBUREAU Die Duits – Schlagermafia, ENTERTAINMENTBURO Die Duits – Schlagermafia, ARTIESTENBUREAU Die Duits – Schlagermafia, BOEKINGSKANTOOR Die Duits – Schlagermafia, IMPRESARIAAT Die Duits – Schlagermafia, MUZIEKBURO Die Duits – Schlagermafia, MUZIEKBUREAU Die Duits – Schlagermafia, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Duits – Schlagermafia, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Duits – Schlagermafia, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Duits – Schlagermafia.

 

Offerte Die Duits – Schlagermafia aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag