Dirk Meeldijk boeken

Eigenschappen Dirk Meeldijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dirk Meeldijk boeken?

Dirk Meeldijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Meeldijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dirk Meeldijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dirk Meeldijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirk Meeldijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dirk Meeldijk

Extra informatie Dirk Meeldijk

Biografie Dirk Meeldijk

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met Ik Hou Van Het Leven. De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk landelijke bekendheid.

De opvolgers Vier zomers lang en Zomer op het plein bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. Evenals Het hoeft van mij niet meerJij bekijkt het maar en Mijn accordeon halen moeiteloos de diverse hitlijsten.

In de zomer van 2013 verschijnt er wederom een geweldige plaat van Dirk. De oude volksklassieker Jou herken ik met gesloten ogen van Eddy Wally wordt op single uitgebracht en maakt iedereen enthousiast. Met deze prachtige vertolking oogst Dirk overal veel lof.

Dirk bracht daarna talloze goede liedjes uit. Een greep uit zijn repertoire: Waarom laat je mij alleen, Leef jij maar raak, Om jou zal ik geen traan meer laten, Buenos Diaz en De nacht is nog jong.  

De nieuwe single van Dirk verscheen in September 2019: Zeg het mij. Een vertaling/bewerking van de grote hit van de Troggs, “Love is all around”

Dirk Meeldijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dirk Meeldijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dirk Meeldijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dirk Meeldijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Dirk Meeldijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dirk Meeldijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dirk Meeldijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dirk Meeldijk checken, een gratis optie plaatsen op Dirk Meeldijk en de boeking(en) van Dirk Meeldijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dirk Meeldijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag