Frank Verkooyen

Eigenschappen Frank Verkooyen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Frank Verkooyen boeken?

Frank Verkooyen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Verkooyen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Verkooyen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Verkooyen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Verkooyen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank Verkooyen

Extra informatie Frank Verkooyen

Biografie Frank Verkooyen
Frank Verkooyen. Een zanger die geboren en getogen is in Breda en muziek hem eigenlijk met de paplepel is ingegoten. Zijn moeder Riki Verkooyen runde bijna 40 jaar een platenzaak aan de Haagdijk te Breda en zijn (wijlen) vader speelde in een band en had een opnamestudio achter de winkel. Al snel groeide de interesse voor muziek uit in het daadwerkelijk bespelen van een instrument. Als jochie van 7 jaar trad hij voor het eerst op in de band van zijn vader als trompettist. De eerste stappen naar het podium waren gezet. Tot zijn vijftiende was trompet het enige instrument waar hij zich op toelegde en mocht hij zo nu en dan eens mee met zijn vader. Net voordat hij zestien werd stopte plotseling de drummer van de band. Wat nu.? Dit was natuurlijk dé kans om fulltime in de band te komen. Van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes (sorry buurman) oefende hij om zijn talent als drummer handen en voeten te geven. Dat lukte! Hij zat vast in de band en zong vervolgens voorzichtig af en toe een regeltje mee met de leadzanger. Al snel werd het repertoire uitgebreid met nummers die Frank voor zijn rekening nam.

Toen de band stopte in 1986 maakte hij een Engelstalige single samen met zijn zus Tosca onder de naam Twice. ‘Come and take me’ werd goed opgepakt door den landen en het duo werd zelfs een een aantal keren uitgenodigd door de Tros op de truck van Willem Duyn. Het bleef helaas bij een single mede omdat zijn zus tot over haar oren verliefd werd in Griekenland en zich zelf nestelde in Kos.

Na wat muzikale experimenten krijgt Frank een contract aangeboden bij Koch International. De eerste single ‘Ja Jij’ slaat bijzonder goed aan en staat bijna 14 dagen onafgebroken op nummer 1 in de vaderlandse vijftien van het toen zo populaire radiostation ‘’Radio Noordzee’ De opvolger ‘Nog een nacht’ zette deze lijn goed door. Een absoluut breekpunt is de single ‘Ik mis je zo’ in 1996. Veelvuldige airplay bij Noordzee, Radio 2 en vele regionale en lokale radiozenders zorgen voor een notering in de Mega Top 100. Tevens lanceert Frank vol trots zijn eerste album getiteld ‘In eigen woorden’. Echter door de perikelen bij zijn platenmaatschappij is het destijds geoogste succes niet goed opgevolgd. Jammer, dat wel. Met zijn muzikale ambities slaat Frank een andere weg in. Hij begint officieel een opnamestudio aan het Hekven te Breda en gaat uitsluitend produceren en componeren voor andere artiesten. Rob van Daal, Grad Damen, Die Knapen, Theo van Cleeff, Marieke, Cooldown Café en zelfs de Vlaamse volksheld Will Tura vinden hun weg naar The Boom! Music Breda. De samenwerking met Will verliep zo positief dat hij toestemming gaf om met zijn orkest een nieuwe versie op te nemen van het nummer ‘Ik mis je zo’.

Vijfendertig man strijkers, echte drums en echte blazers zorgen ervoor dat deze versie het predikaat krijgt: ‘Orchestral Remix ‘. Wederom werd de plaat erg veel gedraaid en is de videoclip veel te zien geweest, vooral bij Omroep Brabant. Dit gegeven is de voedingsbodem om zijn eigen carrière weer nieuw leven in te blazen. Singles als ‘Wie wil er met mij dansen’ en ‘Waar was je nou’ zijn de betere kroegenstampers gebleken en zorgen ervoor dat Frank steeds meer gaat optreden. Het ‘Festival van het levenslied’ te Tilburg, Eindhoven en den Bosch maar ook de grotere evenementen buiten het ‘Brabantse’  creëren steeds meer een landelijke status.

 Het nieuw te verwachten album ‘In de wolken’ zal in het voorjaar van 2009 het levenlicht zien en zal Frank’s veelzijdigheid extra onderstrepen. Nieuwe sounds en verrassende moderne invloeden zorgen voor een ‘eigenwijze’ Nederlandstalige collectie aan stoere up-tempo songs en gevoelige ballads. De eerste single ‘Vrij met mij’ heeft inmiddels 5 weken in de charts gestaan en wordt vervolgd door de track ‘Voel de sirtaki’. Een nummer met een hoog feestgehalte waar je moelijk op stil kan blijven staan. Een nazomers happy feeling sfeertje dat je vakantiestemming in no time terug in herinnering zal roepen.
Frank Verkooyen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank Verkooyen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank Verkooyen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank Verkooyen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Verkooyen en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank Verkooyen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Verkooyen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Verkooyen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank Verkooyen checken, een gratis optie plaatsen op Frank Verkooyen en de boeking(en) van Frank Verkooyen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank Verkooyen, BOEKINGSBUREAU Frank Verkooyen, BOEKINGSBURO Frank Verkooyen, ENTERTAINMENTBUREAU Frank Verkooyen, ENTERTAINMENTBURO Frank Verkooyen, ARTIESTENBUREAU Frank Verkooyen, BOEKINGSKANTOOR Frank Verkooyen, IMPRESARIAAT Frank Verkooyen, MUZIEKBURO Frank Verkooyen, MUZIEKBUREAU Frank Verkooyen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank Verkooyen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank Verkooyen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank Verkooyen.

 

Offerte Frank Verkooyen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag