Dellie Pfaff

Eigenschappen Dellie Pfaff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Dellie Pfaff boeken?

Dellie Pfaff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dellie Pfaff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dellie Pfaff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dellie Pfaff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dellie Pfaff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dellie Pfaff

Extra informatie Dellie Pfaff

Biografie Dellie Pfaff
De op 16 maart 1980 in het Belgische Leuven geboren Dellie Pfaff is een vertolkster van het levenslied pur sang! Net als de Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber heeft Dellie de emotie, de warmte en de “snik” in haar stem waardoor je écht gelooft wat Dellie zingt.

Als 7-jarig meisje droomde Dellie Pfaff al van een carrière als zangeres, Dellie maakte als “kindsterretje” op 10-jarige leeftijd haar eerste CD. Dankzij de vele optredens die in de jaren daarop volgden groeide Dellie uit tot een volwassen artieste. Met haar persoonlijkheid en performance weet zij haar publiek te raken. Dellie treedt het liefst op voor een klein publiek. “Ik hou van die intimiteit, en zo maak je écht contact met de mensen.” aldus de zangeres.

Maar ook optredens voor een groot publiek schuwt Dellie Pfaff niet, en ook dan weet ze iedereen te overtuigen. Haar vrije tijd brengt Dellie het liefst door met haar 10-jarige zoon; Hendrik,“We kunnen niet zonder elkaar, maar soms is het niet anders met werken en muziek. Ik probeer zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen. Als het mogelijk is gaat hij mee naar een optreden. Hij is mijn grootste fan en geniet dan met volle teugen.” Dellie’s talent wordt in 2009 opgemerkt door de bekende producers John van de Ven (bekend van o.a. André Hazes en Corry Konings) en Charly Prick (bekend van o.a. Frank Mirella, Peter Beense). Onder productionele leiding van dit team neemt Dellie haar album “Rozen Van Liefde” op, welke onlangs verschenen is. Op dit album zingt Dellie met gemak gevoelige levensliedjes, maar ook uitbundige vrolijke liedjes, welke geschreven zijn door John van de Ven, Charly Prick, Emile Hartkamp, Johnny Hoes en Dellie Pfaff zelf. De eerste single is getiteld “Verlangend naar mijn moeders armen”, een lied waar ieder kind zich in terug kan vinden die een ouder heeft verloren. Dit nummer is door Dellie Pfaff zelf geschreven en met veel emotie ingezongen.

Momenteel is Dellie bezig met grote evenementen voor het jaar 2012 ook in 2011 is Dellie heel erg populair op verschillende feesten, want niet alleen is de zangeres bekend van radio en tv in Nederland maar ook op dit moment heel erg hot in Belgie.

Dellie Pfaff zingt dus niet alleen nederlandse liedjes maar ook liedjes van de rabo top 40 hits, country, disco en nog veel meer. Kortom, ze is van alle markten thuis.
Dellie Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dellie Pfaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dellie Pfaff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dellie Pfaff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dellie Pfaff en de eventuele overige kosten om een optreden van Dellie Pfaff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dellie Pfaff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dellie Pfaff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dellie Pfaff checken, een gratis optie plaatsen op Dellie Pfaff en de boeking(en) van Dellie Pfaff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dellie Pfaff, BOEKINGSBUREAU Dellie Pfaff, BOEKINGSBURO Dellie Pfaff, ENTERTAINMENTBUREAU Dellie Pfaff, ENTERTAINMENTBURO Dellie Pfaff, ARTIESTENBUREAU Dellie Pfaff, BOEKINGSKANTOOR Dellie Pfaff, IMPRESARIAAT Dellie Pfaff, MUZIEKBURO Dellie Pfaff, MUZIEKBUREAU Dellie Pfaff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dellie Pfaff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dellie Pfaff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dellie Pfaff.

 

Offerte Dellie Pfaff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag