Heidi en Peter

Eigenschappen Heidi en Peter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Heidi en Peter boeken?

Heidi en Peter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Heidi en Peter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Heidi en Peter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Heidi en Peter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heidi en Peter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Heidi en Peter

Biografie Heidi en Peter
Heidi Peter zijn natuurtalenten eerste klas. Zij zijn opgegroeid tussen de Edelweiss und de Milka Koeien. Peter leerder Heidi kennen tijdens een tiroler abend in het plaatsje Oberstad en zijn sindsdien onafscheidelijk.  Allebei volgens ze een cursus Amateur-toneel en Koebel-bellen.

Het duo Stimmung trad eerst alleen op voor de locale Oberstadsters, maar nu bent u ook in de gelegenheid om dit bijzondere duo te boeken.

Dus houdt u van Gluhwein und schlagers boek dan nu !
Heidi en Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heidi en Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Heidi en Peter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Heidi en Peter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Heidi en Peter en de eventuele overige kosten om een optreden van Heidi en Peter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Heidi en Peter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Heidi en Peter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Heidi en Peter checken, een gratis optie plaatsen op Heidi en Peter en de boeking(en) van Heidi en Peter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Heidi en Peter, BOEKINGSBUREAU Heidi en Peter, BOEKINGSBURO Heidi en Peter, ENTERTAINMENTBUREAU Heidi en Peter, ENTERTAINMENTBURO Heidi en Peter, ARTIESTENBUREAU Heidi en Peter, BOEKINGSKANTOOR Heidi en Peter, IMPRESARIAAT Heidi en Peter, MUZIEKBURO Heidi en Peter, MUZIEKBUREAU Heidi en Peter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Heidi en Peter, ARTIESTENBOEKINGSBURO Heidi en Peter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Heidi en Peter.

 

Offerte Heidi en Peter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag