Anseltaler

Eigenschappen Anseltaler boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Anseltaler boeken?

Anseltaler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anseltaler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anseltaler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anseltaler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anseltaler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anseltaler

Extra informatie Anseltaler

Biografie Anseltaler
We schrijven het jaar 1977…….Drie vrienden uit de regio Kerkrade hebben het idee om hun individuele hobby en vaardigheden te gaan bundelen door een muziekgroep op te richten. Hoofdelijke doelstelling “het entertainen van hulpbehoevenden en zieken uit hun regio”. Omdat er in het dorp van initiatiefnemer Leo Fincken een beek genaamd “de Anseltaler“ stroomt word deze naam dan ook gekoppeld aan hun nieuw groepje.

Na een aantal jaren met veel succes het Volkstümlich woord in de regio verkondigd te hebben komen de drie wijzen uit het Zuiden in contact met platenmaatschappij TELSTAR. De muziektitan Johny Hoes ziet wel wat in het soort muziek wat de mannen brengen, want per saldo is hun genre toch vrij uniek te noemen in Nederland. De opnames volgen en Anseltaler brengen in de komende 10 jaren veel gevraagd vinyl uit. Na een aantal interne veranderingen en wisselingen zijn we nu anno 2016 aanbeland bij de huidige formatie Anseltaler waarin 5 vrienden uit het verleden en heden intussen de Limburgse grens ver overschreden hebben maar nog steeds met dezelfde doelstelling musiceren “ Het entertainen van mensen”.

Wij mogen dan ook een blijk van waardering en dank uitspreken aan alle muzikanten die er zorg voor gedragen hebben dat de Anseltaler nu 40 jaar na dato nog steeds “ Alive Kicking” zijn en een goede muzikale toevoeging zijn op uw Oktober, Bier, Wiesen, Carnaval of elk ander feest waar het dak eraf moet!

Anseltaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anseltaler boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anseltaler.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anseltaler, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anseltaler en de eventuele overige kosten om een optreden van Anseltaler mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anseltaler.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anseltaler. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anseltaler checken, een gratis optie plaatsen op Anseltaler en de boeking(en) van Anseltaler voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anseltaler, BOEKINGSBUREAU Anseltaler, BOEKINGSBURO Anseltaler, ENTERTAINMENTBUREAU Anseltaler, ENTERTAINMENTBURO Anseltaler, ARTIESTENBUREAU Anseltaler, BOEKINGSKANTOOR Anseltaler, IMPRESARIAAT Anseltaler, MUZIEKBURO Anseltaler, MUZIEKBUREAU Anseltaler, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anseltaler, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anseltaler, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anseltaler.

 

Offerte Anseltaler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag