Henk Bernard

Eigenschappen Henk Bernard boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Henk Bernard boeken?

Henk Bernard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Bernard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Bernard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Bernard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Bernard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Bernard

Extra informatie Henk Bernard

Biografie Henk Bernard
Henk Bernard is begonnen op 16 jarige leeftijd met zijn grote passie zingen.

In de beginperiode zong Henk Bernard covers van andere artiesten, maar het liefst zong Henk Bernard liedjes waar een verhaal inzit, uit het leven gegrepen. Het zingen van liedjes ‘met een verhaal’ is altijd de grote passie van Henk Bernard gebleven. 

In 2007 ging Henk Bernard voor het eerst naar een studio om een eigen nummer op te nemen. Henk bleef trouw aan het zingen van liedjes met een verhaal. De eerste single: Wat is voor mij een dag” is daarvan het bewijs! Daarna volgden de single “Soms” en het eerste cd album “Geniet”.

De stem van Henk Bernard wordt gekenmerkt door die echte ‘snik’ waardoor hij bij veel mensen een gevoelige snaar weet te raken. Ook bij live-optredens weet Henk Bernard deze emotie bij veel mensen over te brengen. Hierdoor worden zijn optredens gekenmerkt door een geweldige sfeer!
Henk Bernard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Henk Bernard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Bernard.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Bernard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Bernard en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Bernard mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Bernard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Bernard. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Bernard checken, een gratis optie plaatsen op Henk Bernard en de boeking(en) van Henk Bernard voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Bernard, BOEKINGSBUREAU Henk Bernard, BOEKINGSBURO Henk Bernard, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Bernard, ENTERTAINMENTBURO Henk Bernard, ARTIESTENBUREAU Henk Bernard, BOEKINGSKANTOOR Henk Bernard, IMPRESARIAAT Henk Bernard, MUZIEKBURO Henk Bernard, MUZIEKBUREAU Henk Bernard, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Bernard, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Bernard, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Bernard.

 

Offerte Henk Bernard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag