Sam Gooris

Eigenschappen Sam Gooris boeken

Prijs
v.a. 2.500
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Sam Gooris boeken?

Sam Gooris boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sam Gooris.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sam Gooris.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sam Gooris ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sam Gooris plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sam Gooris

Extra informatie Sam Gooris

Biografie Sam Gooris
We feesten met Sam Gooris…want het is weer tijd voor carnaval! En in 2013 verrast Sam Gooris meteen met een nieuwe, veelbesproken single. Wees er als de kippen bij en boek Sam nu voor je evenement. Polonaise en non-stop ambiance voor een betaalbare prijs.

Eind jaren zeventig ontketent de muziekfilm ‘Grease’ een nieuwe dansrage in Vlaanderen. De piepjonge Sam Gooris (1973) lust er pap van en ontdekt dat het dansen hem in het bloed zit. Op 16-jarige leeftijd wordt hij Belgisch kampioen soundmixen met een glansrijke imitatie van Shakin’ Stevens. Sam maakt ook zijn debuut op het witte doek en vertolkt een bijrol in ‘Blueberry Hill’, de filmklassieker van Robbe De Hert.

Kort na de oprichting van de commerciële televisiezender VTM maakt het Vlaamse lied furore. Onder de vleugels van producer Jack Rivers raakt de muziekcarrière van Sam in een stroomversnelling. Zijn liedje ‘Gloria’ bereikt in 1991 de top 5 van de hitlijsten. Hij groeit uit tot een fenomeen in Vlaanderen en wordt het gezicht van Coca Cola Footwear in de Benelux.

In 1992 volgt de grote doorbraak. De single ‘Marijke’ – een nummer van zijn gelijknamige eerste album – staat zeventien weken lang in de top 3 van de Vlaamse hitparade. Het schijfje gaat meer dan 25.000 keer over de toonbank en levert Sam een eerste gouden plaat op. Enkele maanden later is het weer prijs. ‘Kom Mijn Liefste Meisje’ prijkt zes weken op nummer één. Aan het einde van dat succesvolle jaar neemt hij een full cd met kinderliedjes op.

1994 staat in het teken van het nieuwe full album ‘Kom Terug’. Sam bewijst dat hij ook het betere werk aankan en pakt uit met een disco- en een sixtiesversie van de klassieker én nummer 1-hit ‘Wully Bully’. Een jaar later is het hek helemaal van de dam. De single en de langspeler ‘Laat Het Gras Maar Groeien’ oogsten een immens succes.

Samen met Mon Segers en Berre Bergen – de succesproducers van Get Ready – vult Sam zijn lijst met kaskrakers aan. ‘Zorgen Voor Later’, ‘Sammaranja Tico Bolero’, ‘Oehlala-Hé Manuela’, ‘Vlieg Er Maar In’ en vooral ‘Basket Sloefkes’ zijn stuk voor stuk top 10-hits, die in 1998 worden gebundeld op de cd ‘Op Z’n Sloefkes’.

Vanaf 2002 krijgt zijn populariteit een stevige injectie dankzij ‘De Pfaffs’, de realitysoap bij VTM waarin hij met vrouwlief Kelly en de rest van de familie acte de présence geeft. In deze geliefde televisieserie toont Sam zich zoals hij is: een sfeermaker als geen ander. Sindsdien staat de zanger elk weekend op de podia in Vlaanderen en Nederland, goed voor zo’n 120 tot 150 optredens per jaar.

Na een aantal verzamelaars gaat Sam in zee met topproducer Lex De Groot voor een gloednieuw album. In juni 2011 verschijnt ‘Ambiance In De Lage Landen’, met zes Vlaamse en zes Nederlandse meezingers, herwerkt tot swingende songs met een typisch Sam Gooris geluid. De sympathieke spring-in-’t-veld wordt in de zomer beloond met de award van Meest Geboekte Artiest.

Ook dit jaar staat “de Gooris” volop in de belangstelling. Zijn nieuwste single ‘Saragossa’ zet de tent weer overal op zijn kop. Het liedje was in 1979 een dikke hit van Jimmy Frey, en speciaal voor Sam steekt het nummer nu in een nieuw en modern jasje. Eind maart is hij een van de smaakmakers op het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt. Want de razend populaire Sam Gooris behoort tot de allergrootste artiesten in Vlaanderen en Nederland.

Sam Gooris boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sam Gooris boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sam Gooris.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sam Gooris, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sam Gooris en de eventuele overige kosten om een optreden van Sam Gooris mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sam Gooris.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sam Gooris. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sam Gooris checken, een gratis optie plaatsen op Sam Gooris en de boeking(en) van Sam Gooris voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Sam Gooris aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag