Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Eigenschappen Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken

Prijs
v.a. 795
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 2000 p.

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken?

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Extra informatie Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Biografie Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)
De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, Jurgen Jonkers!

Jurgen heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want Jurgen heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

De kwaliteiten van Jurgen als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Jurgen is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed Jurgen voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met Jurgen te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine.

Jurgen bereikte in 2005 de halve finale bij de Soundmixshow “In de huid van” van Talpa. Samen met Talpa maakte Jurgen de eerste echte Web-only Reallifesoap: “Slapen met Jonkers”.

Hoe is Jurgen er toe gekomen Frans Bauer te gaan imiteren?

Een vraag van vele mensen, want voorheen bestond zijn repertoire uit Dance Classics, Rock en Jazz. Na zo’n 130 optredens in The Sound of Music (Joop van den Ende Theaterproducties, Circus Theater Scheveningen, 2003-2004), wezen zijn ‘sound’ collega’s Jurgen op zijn gelijkenis met Frans Bauer. Jurgen gooide het roer om en sindsdien is zijn act een groot succes.

Sinds begin 2004 heeft hij ruim 700 keer zijn metamorfose naar Frans Bauer laten voltrekken en zich als de grote artiest en vriendelijke man laten zien en horen in Nederland en in België.

30 minuten lang komen alle grote hits van Frans Bauer in een (over)donderende show voorbij. De stem, de ’the looks’… zelfs de kleding komen overeen met die van Frans.

De bekende rasartiest Jurgen Jonkers (bekend van oa. ‘The Sound of Music’) heeft een nieuwe uitdaging in een wervelend succes weten om te zetten.

Na een spetterend optreden is er tijd ingepland om handtekeningen te plaatsen. Geloof ons, J.J. brengt zijn optreden zo overtuigend dat de vraag naar handtekeningen gelijk staat aan de hoeveelheid die Frans Bauer zelf plaatst.

En dat zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteiten van deze sympathieke zanger…
Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) en de eventuele overige kosten om een optreden van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator). Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) checken, een gratis optie plaatsen op Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) en de boeking(en) van Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), BOEKINGSBUREAU Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), BOEKINGSBURO Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), ENTERTAINMENTBUREAU Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), ENTERTAINMENTBURO Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), ARTIESTENBUREAU Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), BOEKINGSKANTOOR Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), IMPRESARIAAT Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), MUZIEKBURO Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), MUZIEKBUREAU Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), ARTIESTENBOEKINGSBURO Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator).

 

Offerte Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag