Frans Duijts

Eigenschappen Frans Duijts boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Frans Duijts boeken?

Frans Duijts boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Duijts.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frans Duijts.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frans Duijts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Duijts plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frans Duijts

Extra informatie Frans Duijts

Frans Duijts toerde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Op zijn dertiende begon hij met een drive-in show en later ging hij met artiesten mee als geluidsman. “Ik moest de microfoon testen en dan gaf ik een mooi showtje weg, meestal met nummers van André Hazes”, aldus Frans. Dat deed hij zo goed dat op een gegeven moment de vraag kwam of hij een optreden als Hazes-imitator kon verzorgen tijdens een feest. Van het een kwam het ander en voor hij het wist had Frans er een baan bij.

Hoewel hij het geweldig vond de nummers van André Hazes te vertolken, was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen. De omslag kwam eind 2005. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven
nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. Frans: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?”.
In 2006 verscheen het album ‘Ik zing een lied voor jou’ (later is de titel veranderd in ‘Denken dat je alles mag’) met grotendeels eigen repertoire. Frans bereikte er een grote schare fans mee, maar toch wilde hij nog meer een eigen sound neerzetten. Dit gebeurde dan ook op zijn tweede, later met platina bekroonde, album dat de toepasselijke titel ‘Zo ben ik mezelf’ meekreeg. De regionale en Nederlandstalige stations hadden de zanger al eerder omarmd, maar vanaf dat moment pikte ook de landelijke radio en tv zenders hem op. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen.

In 2010 kwam Frans Duijts met zijn derde album: ‘Leef je droom’. Dit album werd een volwassen, rijk geproduceerd album met een mooie balans tussen ballads, mid-tempo nummers en up-tempo songs. Nog in datzelfde jaar mocht Frans Duijts wederom een platina award in ontvangst nemen voor de verkoop van meer dan 50.000 exemplaren van dit album. Ook verscheen in dat jaar bij RTL4 de 8-delige reallife soap rondom de Familie Duijts. De kijker kon een kijkje nemen in het leven van de Tielse sloper en zijn gezin. “Het werd een spannende weg naar een ode aan mijn familie, want een familiemens ben ik zeker”, aldus Frans. Niet veel later schreef Frans Duijts de eerste nummer 1 hitnotering op zijn naam met zijn single ‘Morgen is pas morgen’, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen.

In 2011 lanceerde de Betuwse zanger de eerste editie van het Waalkadefeest in Tiel. Dit eigen evenement werd in 2014 omgedoopt tot Hollands Spektakel en veranderde van locatie. Frans ontvangt elk jaar verschillende artiesten om zo een avond vol met muzikale hits aan zijn fans te presenteren. In 2011 heeft Frans ook voorzichtig een eerste voet gezet in het Vlaamse land. Zijn single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ werd opnieuw uitgebracht bij onze zuiderburen en werd direct gebombardeerd tot ‘Cyclocrosshit 2011-2012’. Om het Vlaamse publiek uitgebreid kennis te laten maken met Frans stond hij in maart 2012 op het podium tijdens de 7e editie van het Schlager Festival in Hasselt.
In maart 2012 lanceerde Frans zijn vierde album getiteld ‘Alles met je delen’. Dit album bereikte al binnen een week de gouden status. Het is een eigentijds en fris album. Ook staan er voor het eerst een aantal nummers op die door Frans zelf zijn geschreven. Dit album bevat ook de hit ‘In Ons Cafe’, die Frans in duet met Django Wagner zingt.

Inmiddels is in 2014 het vijfde album van Duijts verschenen genaamd: ‘Oud & Vertrouwd’. Op dit album met de oude en vertrouwde sound gaat Frans ‘back to his roots’. Voor dit album heeft Frans in 2014 de prestigieuze Edison Pop in de categorie volkse muziek mogen ontvangen uit handen van Johnny de Mol. Eind 2014 maakte Frans Duijts een muzikaal uitstapje door met zijn vriend en collega DJ Mr. Polska met een rap single te komen genaamd
‘Discodochter’. De muziekbranche stond verbaasd van deze verrassende en spannende samenwerking. De single kwam uit op het album Snoller van Mr. Polska, dat inmiddels de gouden status heeft bereikt.

Frans Duijts veelvuldig op televisie te zien in programma’s als: Maestro, Sterren Muziekfeest op het plein, Nederland wordt groen, De zomer voorbij en Spuiten en Slikken. Daarnaast behaalde hij een gedeelde eerste plaats tijdens een nieuw seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’. De laatste single die Frans uitbracht is getiteld ‘Elise’. Het gaat over zijn grote Franse liefde Elise. De clip is geschoten in de romantische stad Parijs en geproduceerd door Emile Hartkamp.

Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, is bekend geworden dat de zangers opnieuw hun krachten bundelen en een gloednieuw evenement lanceren: ‘Echte Vrienden’. De 3 mannen van formaat zullen hun meest bekende repertoire brengen, maar ook verrassende elementen aan de show toevoegen. De drie leerden elkaar kennen in het muziekvak en zijn al heel wat jaren vrienden.

De koning van de kroeg is terug! Na de operatie aan een poliep op zijn stembanden keerde Frans Duijts begin 2018 terug op het podium tijdens De Vrienden Van Amstel LIVE! Nu, anderhalve maand later, komt hij met een nieuwe single: ‘5 In De Klok’.

‘5 In De Klok’ staat voor gezelligheid en dat is de zanger natuurlijk op het lijf geschreven. ‘Iedereen kent het gevoel: na een lange dag werken is het eindelijk zover, de 5 zit in de klok, tijd voor een drankje, tijd voor gezelligheid’, aldus Frans. De vrolijke meezinger werd mede geschreven door Rene Karst.

Frans Duijts boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frans Duijts.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frans Duijts, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frans Duijts en de eventuele overige kosten om een optreden van Frans Duijts mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frans Duijts.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frans Duijts. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frans Duijts checken, een gratis optie plaatsen op Frans Duijts en de boeking(en) van Frans Duijts voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Frans Duijts aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag