Hanny

Eigenschappen Hanny boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Hanny boeken?

Hanny boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hanny.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hanny.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hanny ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hanny plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hanny

Extra informatie Hanny

Biografie Hanny
Zangeres Hanny is bekend van o.a. haar hits “Maar vanavond heb ik hoofdpijn”, “Liefde is lekker”, “Peter, ik vertrouw je voor geen meter”, “Sex, mannen en geld”, “Mijn kijkdoos”.

Sinds 1972 bewijst zij een vaste waarde te zijn in de Nederlandse amusementswereld. Haar debuut als zangeres van de Rekels bracht haar als zestien jarig meisje direct haar eerste nummer 1 hit.  In 1972 werd Hanny uit honderden kandidaten gekozen om Corry Konings op te volgen als zangeres van de Rekels. De eerste plaat van Hanny de Rekels was het door Pierre Kartner geschreven en geproduceerde nummer “Mario”, een regelrechte evergreen. Een groot aantal hits volgde. In 1977 besloot ze de Rekels vaarwel te zeggen en zich helemaal aan haar rol als moeder te wijden. In 1988 liet ze zich overhalen om opnieuw met Hanny de Rekels een plaat te maken. Pierre Kartner tekende voor de productie en opnieuw stond de eerste single direct in de hitparade. Een lang leven was deze hereniging niet beschoren.

Hanny de Rekels gingen in 1989 uit elkaar en Hanny besloot solo verder te gaan. Nu is Hanny een volwassen vrouw die weet wat ze wil en die staat voor haar mening. Nog altijd is Hanny met regelmaat in de hitparade terug te vinden. De eerste solo single die Pierre Kartner voor haar schreef was “Maar vanavond heb ik hoofdpijn”. Het was weer een schot in de roos. Vanaf dat moment liep haar carrière als een Zwitsers uurwerk. Er volgde drie opeenvolgende hits; “Liefde is lekker, maar lekker is niet altijd liefde”, ‘Peter, ik vertrouw je voor geen meter” en “Elke vrouw”. Vooral met haar optredens kreeg Hanny er steeds meer echte fans bij. Als geen ander weet zij haar publiek te bespelen en een fantastische avond te bezorgen. Na het eerste album “Hanny” kwam “Voor iedereen”, waar hits als “Mijn kijkdoos, “Sex, mannen en geld” en “Mijn tranen zul je nooit meer zien” op te horen zijn. De bekroning voor Hanny kwam in 1992 toen ze de Veronica Award voor de meest populaire zangeres van het jaar 1992 , uitgereikt kreeg.

Daarna maakte Hanny een derde CD “Een onbeschrijfelijk gevoel”, waarop een aantal prachtige nummers te horen zijn. In 1993 en 1994 was ze met de singles “Dat moet echte liefde zijn”, “Ik fluit naar alle mannen” en “Ik ben je vrouw maar geen slavin” wederom in de hitparades vertegenwoordigd. De hits die Hanny in 1995 scoorde kwamen voornamelijk van haar album “Zoals ik ben”. Opvallend was de single “Mata Hari” onder leiding van de producers en tekstschrijvers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp. Samen met dit zeer succesvolle producersduo is Hanny klaar voor de volgende eeuw. Op platengebied valt er de komende jaren het nodige van haar te verwachten. De voorloper van haar later te verschijnen album is de single “Donder op”. Een nummer waar terdege rekening mee gehouden dient te worden en dat klinkt als een klok.

Haar optredens, waarin zij tevens met een medley een ode brengt aan de Zangeres Zonder Naam, blijven een must voor iedere festiviteit waar het woord “FEEST” echt met hoofdletters geschreven dient te worden.

Hanny boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hanny boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hanny.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hanny, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hanny en de eventuele overige kosten om een optreden van Hanny mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hanny.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hanny. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hanny checken, een gratis optie plaatsen op Hanny en de boeking(en) van Hanny voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hanny, BOEKINGSBUREAU Hanny, BOEKINGSBURO Hanny, ENTERTAINMENTBUREAU Hanny, ENTERTAINMENTBURO Hanny, ARTIESTENBUREAU Hanny, BOEKINGSKANTOOR Hanny, IMPRESARIAAT Hanny, MUZIEKBURO Hanny, MUZIEKBUREAU Hanny, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hanny, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hanny, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hanny.

 

Offerte Hanny aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag