Elz Bakker

Eigenschappen Elz Bakker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Elz Bakker boeken?

Elz Bakker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Elz Bakker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Elz Bakker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Elz Bakker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elz Bakker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Elz Bakker

Extra informatie Elz Bakker

Biografie Elz Bakker
Elz Bakker is met haar prachtige stemgeluid, mooie uitstraling en natuurlijke charme hard op weg om van haar grote hobby zingen een groot succes te maken.

Elz Bakker  is door haar vele succesvolle optredens al bij een groot publiek een bekendheid. Op achtjarige leeftijd maakte zij haar debuutsingle en eind jaren ´80 stapte zij als winnares van het podium bij één van de afleveringen van Henny Huisman´s Soundmixshow.

Geroutineerd en enthousiast zong Els Bakker enkele jaren in een band om vervolgens voor een solocarrière te kiezen. Met haar hitsingle 1000x gelogen sloot het Nederlandse publiek haar in de armen wat resulteerde in een grote schare trouwe fans.

Haar droom om beroemd te worden lijkt nu echt uit te gaan komen. Ze is een samenwerking aangegaan met ´oude´ bekende producer Tom Peters. De man die met zijn NRGY label vele grote successen achter zijn naam heeft staan, o.a van Gerard Joling, Henk Damen e.v.a.
Elz Bakker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Elz Bakker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Elz Bakker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Elz Bakker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Elz Bakker en de eventuele overige kosten om een optreden van Elz Bakker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Elz Bakker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Elz Bakker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Elz Bakker checken, een gratis optie plaatsen op Elz Bakker en de boeking(en) van Elz Bakker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Elz Bakker, BOEKINGSBUREAU Elz Bakker, BOEKINGSBURO Elz Bakker, ENTERTAINMENTBUREAU Elz Bakker, ENTERTAINMENTBURO Elz Bakker, ARTIESTENBUREAU Elz Bakker, BOEKINGSKANTOOR Elz Bakker, IMPRESARIAAT Elz Bakker, MUZIEKBURO Elz Bakker, MUZIEKBUREAU Elz Bakker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Elz Bakker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Elz Bakker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Elz Bakker.

 

Offerte Elz Bakker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag