FRISZ

Eigenschappen FRISZ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

FRISZ boeken?

FRISZ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van FRISZ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van FRISZ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van FRISZ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FRISZ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie FRISZ

Samantha Klumper en Lindsy Schuman besloten een doorstart te maken.
Afgelopen maanden is er hard achter de schermen gewerkt aan de audities voor de nieuwe meidensensatie FRISZ.
Na diverse online rondes, challenges en audities op het FRISZ Youtube-kanaal waren Michelle Dubbelboer, Iris de Schepper en Danique van Roosmalen de finale kandidaten.
Vanaf vandaag staat de spannende finale online en wordt het nieuwe gezicht gepresenteerd.
‘Frisz blijft optreden met de bekende Djumbo liedjes en gaan in de nieuwe combinatie werken aan nieuw repertoire’, aldus Lindsy. De Djumbo liedjes blijven onderdeel van de show en er wordt gewerkt aan Frisze songs.
Samantha: ‘We zijn heel blij met Danique, ze past goed bij ons qua plaatje, talent en persoonlijkheid. Daarom hebben we veel zin om weer op de planken te staan!’. De drie meiden kunnen niet wachten. ‘Ik ben erg dol op kids en ben heel blij om het nieuwe gezicht te zijn bij de meidengroep Frisz. Alle liedjes zijn al ingezongen en de dansrepetities zijn in volle gang’, aldus Danique.
Vanaf nu gaan de meiden naast muziek hun Youtube-kanaal vullen met een kijkje in hun leven en de dingen die ze meemaken tijdens hun zangcarrière.
Je kunt ze volgen op youtube.com/frisz

FRISZ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van FRISZ.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van FRISZ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van FRISZ en de eventuele overige kosten om een optreden van FRISZ mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van FRISZ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor FRISZ. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van FRISZ checken, een gratis optie plaatsen op FRISZ en de boeking(en) van FRISZ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT FRISZ, BOEKINGSBUREAU FRISZ, BOEKINGSBURO FRISZ, ENTERTAINMENTBUREAU FRISZ, ENTERTAINMENTBURO FRISZ, ARTIESTENBUREAU FRISZ, BOEKINGSKANTOOR FRISZ, IMPRESARIAAT FRISZ, MUZIEKBURO FRISZ, MUZIEKBUREAU FRISZ, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU FRISZ, ARTIESTENBOEKINGSBURO FRISZ, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR FRISZ.

 

Offerte FRISZ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag