Megan Brands

Eigenschappen Megan Brands boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Megan Brands boeken?

Megan Brands boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Megan Brands.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Megan Brands.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Megan Brands ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Megan Brands plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Megan Brands

Extra informatie Megan Brands

Biografie Megan Brands
Megan Brands van oorspronk uit het Brabantse Veghel. Als 18 jarige kiest ze America boven Veghel en gaat daar aan het werk als nanny.

Megan deed alvorens ze met The Voice mee deed al eerder mee aan de talentenjacht Idols. Inmiddels is ze 4 jaar samen met de vader van haar zoontje, haar Surinaamse vriend Youri. Ze heeft in voorprogramma’s gestaan van o.a.Bobby Valentino, Joe en Eric Benet.

Megan Brands is behalve haar zangtalent ook nog eens heel erg spiritueel en paranormaal begaafd, net zoals haar moeder en tante.
Megan Brands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Megan Brands boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Megan Brands.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Megan Brands, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Megan Brands en de eventuele overige kosten om een optreden van Megan Brands mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Megan Brands.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Megan Brands. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Megan Brands checken, een gratis optie plaatsen op Megan Brands en de boeking(en) van Megan Brands voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Megan Brands, BOEKINGSBUREAU Megan Brands, BOEKINGSBURO Megan Brands, ENTERTAINMENTBUREAU Megan Brands, ENTERTAINMENTBURO Megan Brands, ARTIESTENBUREAU Megan Brands, BOEKINGSKANTOOR Megan Brands, IMPRESARIAAT Megan Brands, MUZIEKBURO Megan Brands, MUZIEKBUREAU Megan Brands, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Megan Brands, ARTIESTENBOEKINGSBURO Megan Brands, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Megan Brands.

 

Offerte Megan Brands aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag