Shannah boeken

Eigenschappen Channah Hewitt boeken

Prijs
v.a. 2.650
Tijdsduur
30 min.

Channah Hewitt boeken?

Channah Hewitt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Channah Hewitt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Channah Hewitt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Channah Hewitt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Channah Hewitt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Channah Hewitt

Extra informatie Channah Hewitt

Meet Channah! In haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster in wording. Channah heeft werkelijk alles in huis om de wereld te veroveren. De looks, een immens stemgeluid en daarnaast acteert ze en is in de danswereld met recht ‘one of the best’!

Ze verwierf nationale bekendheid door haar rol van Nala in de hitmusical The Lion King, waarin ze twee jaar schitterde nadat ze was afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ook wist Channah een ijzersterk team om haar heen te bouwen, waaronder haar persoonlijke mentor Anthony Burrell, die eerder samenwerkte met sterren als Béyonce, Mariah Carey en Rihanna. Later dit jaar zal Channah de hoofdrol spelen in de Duitse versie van de hitmusical over het leven van Tina Turner. Als understudy voor de hoofdrol van Tina, en op andere avonden speelt ze een aantal belangrijke bijrollen.

Tijdens haar optredens zal Channah diverse bekende songs ten gehore brengen, onder andere van Tina Turner, Béyonce en Christina Aguilera. Bovendien zal ze – samen met haar dansers – een spetterende dansshow verzorgen.

Een half uur entertainment van de bovenste plank, met een overdaad aan muzikaal en visueel vuurwerk! Informeer naar de beschikbare data en mogelijkheden.

Channah Hewitt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Channah Hewitt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Channah Hewitt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Channah Hewitt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Channah Hewitt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag