Mike en Colin

Eigenschappen Mike en Colin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Mike en Colin boeken?

Mike en Colin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mike en Colin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mike en Colin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mike en Colin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mike en Colin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mike en Colin

Extra informatie Mike en Colin

Biografie Mike en Colin
Colin (28-6-1987) is in Houten geboren en op 4 jarige leeftijd met zijn ouders en zijn 2 jaar oudere broer verhuisd naar het ‘Land van Maas en Waal’, waar hij nu nog steeds woont.

Hij heeft twee grote passies: zingen en voetballen. Voetballen deed hij vooral bij zijn plaatselijke voetbalvereniging en later in een selectie-elftal van de KNVB en enkele jaren in het eerste elftal van zondaghoofdklasser ‘De Treffers’ uit Groesbeek. Hij pikte hier als snelle aanvaller regelmatig zijn doelpunten mee. Op 15- jarige leeftijd was Colin getuige van een tragisch ongeval waar zijn beste vriend bij om het leven kwam. In 2006 is er een gedichtenbundel van zijn hand uitgegeven, waarmee hij een uitlaatklep vond om dit verlies te verwerken. Ook vloeiden er sinds die tijd veel songteksten uit zijn pen en zong hij in een Nijmeegse RB/Rap groep. Voor Colin was al snel duidelijk dat een kantoorbaan niets voor hem is. Na het behalen van zijn HAVO diploma volgde hij de opleiding ‘Artiest’ in Den Bosch. Met enkele mede studenten won hij in 2006 een Junior Gouden Kalf.

Mike (geboren als Maikel op 13-7-1982) in Nijmegen. Mike is een geboren en getogen Nijmegenaar. Na zijn middelbare school tijd volgde Mike een banketbakkers- en koksopleiding in Arnhem. Hij is twee jaar banketbakker geweest alvorens hij in dienst ging bij de Koninklijke Landmacht. Er volgde een spannende maar ook zeer gevaarlijke tijd met uitzendingen naar o.a. Bosnië en Irak. Gedurende de 6 jaar die Mike bij Defensie heeft doorgebracht heeft hij veel meegemaakt. Van de bevrijdende vreugde van plaatselijke bevolking tot en met het verlies van goede vrienden en dierbare collega’s. Al die tijd heeft Mike één ding altijd met passie gedaan en dat is zingen. Zodra hij Defensie verliet heeft hij zich vol overgave op het zingen gestort. In eerste instantie als solo artiest.

Eind 2007 ontmoeten Mike en Colin elkaar op een feest van Mike’s ouders en ontdekken zo hun gezamenlijke passie voor het zingen en doen samen spontaan een paar liedjes. De hartverwarmende reacties op hun harmonieuze geluid schreeuwde om een vervolg en later in 2008 was de vorming van Mike Colin een feit. Na een drukke tijd van succesvolle optredens in het land besloot het tweetal om een zelfgeschreven demo naar verschillende platenmaatschappijen op te sturen. De snelle reactie van NRGY Music heeft geleid tot de release van hun eerste CD-single getiteld “Zo moet het blijven” op 1 juni 2009. De titel is een Nederlandse cover van de grootste ‘airplay-hit’ van Duitsland van de afgelopen jaren van ‘Ich Ich’. 

 Begin november 2009 komt het duo met hun 2e single. Een lekker vrolijk uptempo nummer genaamd: ‘Jij’. Dit nummer behaalde de 40e positie in de Mega Top 100 en wordt in velen kroegen in Nederland gedraaid. De videoclip van de single ‘Jij’ wordt uiteindelijk vaak op TMF uitgezonden. Begin juni 2010 is het zo ver, Mike Colin komen met hun 3e single. Dit nieuwe nummer, waarvan het origineel uit Zuid – Afrika komt, is makkelijk mee te zingen en is wederom een aanstekelijk uptempo nummer. De nieuwe single gaat door het leven onder de naam: ‘Alles is Top’.

De muziek van deze track geeft helemaal de smaak van de beide heren weer, nl. een pop/rock sound met een Nederlandstalige tekst, een combinatie die niet veel gebruikt wordt in Nederland en die de richting aangeeft waarin dit duo zich gaat bewegen in de toekomst, kortom Nederland is een stevige act rijker….Mike Colin!
Mike en Colin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mike en Colin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mike en Colin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mike en Colin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mike en Colin en de eventuele overige kosten om een optreden van Mike en Colin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mike en Colin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mike en Colin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mike en Colin checken, een gratis optie plaatsen op Mike en Colin en de boeking(en) van Mike en Colin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mike en Colin, BOEKINGSBUREAU Mike en Colin, BOEKINGSBURO Mike en Colin, ENTERTAINMENTBUREAU Mike en Colin, ENTERTAINMENTBURO Mike en Colin, ARTIESTENBUREAU Mike en Colin, BOEKINGSKANTOOR Mike en Colin, IMPRESARIAAT Mike en Colin, MUZIEKBURO Mike en Colin, MUZIEKBUREAU Mike en Colin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mike en Colin, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mike en Colin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mike en Colin.

 

Offerte Mike en Colin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag