Truus Trut en de Terlenka`s

Eigenschappen Truus Trut en de Terlenka`s boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
3x 60 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Truus Trut en de Terlenka`s boeken?

Truus Trut en de Terlenka`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Truus Trut en de Terlenka`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Truus Trut en de Terlenka`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Truus Trut en de Terlenka`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Truus Trut en de Terlenka`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Truus Trut en de Terlenka`s

Extra informatie Truus Trut en de Terlenka`s

Biografie Truus Trut en de Terlenka`s
Na het grote sukses van de vorige single “Stil en verlaten” waarmee Truus en haar broers talloze malen te horen en te zien waren op de nationale zenders, komt de familie weer met een knaller van een lied.

“Nee, ik kom niet naar huis vanacht” is opgenomen onder productionele begeleiding van John Dirne, die bekend staat om zijn produties voor diverse grote nationale en internationale artiesten, waaronder de Toppers (John gaat mee naar Moskou), Gerard Joling, De Sjonnies, Guru Josh, en wie al niet meer…

De nieuwe single klinkt dan ook als een klok en Truus en haar broers zijn bijzonder trots op het resultaat. “Nee ik kom niet naar huis vandaag” staat bovendien hoog op de playlist vanRadio NL en Alle regionale-en  piratenstations (en dat zijn er honderden).

De single werd reeds tweemaal uitgeroepen tot kroegkneiter bij de Tros en Radio 2

Naast de eigen liedjes brengt Truus allerlei vaderlandse meezingtophits, van Corry Konings, Bonnie st. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, Willy en Willeke, tot André Hazes, e.v.a.

Om de sfeer van de avond recht te doen wordt de podiumaankleding geheel in oerhollandse, stijl gehouden.

Truus Trut de Terlenka’s; Voor als het écht feest mag worden!

Truus Trut en de Terlenka`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Truus Trut en de Terlenka`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Truus Trut en de Terlenka`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Truus Trut en de Terlenka`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Truus Trut en de Terlenka`s en de eventuele overige kosten om een optreden van Truus Trut en de Terlenka`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Truus Trut en de Terlenka`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Truus Trut en de Terlenka`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Truus Trut en de Terlenka`s checken, een gratis optie plaatsen op Truus Trut en de Terlenka`s en de boeking(en) van Truus Trut en de Terlenka`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Truus Trut en de Terlenka`s, BOEKINGSBUREAU Truus Trut en de Terlenka`s, BOEKINGSBURO Truus Trut en de Terlenka`s, ENTERTAINMENTBUREAU Truus Trut en de Terlenka`s, ENTERTAINMENTBURO Truus Trut en de Terlenka`s, ARTIESTENBUREAU Truus Trut en de Terlenka`s, BOEKINGSKANTOOR Truus Trut en de Terlenka`s, IMPRESARIAAT Truus Trut en de Terlenka`s, MUZIEKBURO Truus Trut en de Terlenka`s, MUZIEKBUREAU Truus Trut en de Terlenka`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Truus Trut en de Terlenka`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO Truus Trut en de Terlenka`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Truus Trut en de Terlenka`s.

 

Offerte Truus Trut en de Terlenka`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag