Rene Le Blanc

Eigenschappen Rene le Blanc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 minuten
Geluid
Op aanvraag

Rene le Blanc boeken?

Rene le Blanc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene le Blanc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene le Blanc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene le Blanc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene le Blanc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rene le Blanc

Extra informatie Rene le Blanc

Rene le Blanc

Rene le Blanc deed mee in het populaire programma Ik Geloof in Mij op SBS6. Hij is hierdoor momenteel de meest besproken artiest.

De trein dendert maar voort! Inmiddels is René Le Blanc bijna dagelijks te bewonderen op de landelijke radio en tv, is hij door weekblad Panorama uitgeroepen tot ‘Echte Man 2020’ oftewel ‘man of the year’, staat hij op 12 december in de Ziggo Dome en is zijn single ‘If I tell you’ een dikke hit. Als klap op de vuurpijl werd gisteren in Shownieuws officieel bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt van ‘Ik geloof in mij’, waarin René uiteraard ook weer te zien is.

Er worden momenteel grootse plannen gesmeed op zowel muzikaal als tv-gebied, dus ook voor de langere termijn kunnen we nog lang van René blijven genieten. René kan het zelf amper geloven wat er allemaal gebeurt. Hij is dankbaar en geniet met volle teugen van dit grote succes.

In de jaren 90 begon René als Engelstalige zanger.
Met zijn look en warme stemgeluid  kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection.
Met zijn songs bracht de sympathieke zanger velen in vervoering, in vele zalen maakte hij keer op keer indruk met zijn live optredens.

In 2008 stapte de zanger over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit!
Met “Jacqueline” scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv en  te gast op het Mega Piraten Festijn.
Ook bij onze oosterburen stond Rene le Blanc in de beginfase van zijn carrière met regelmaat op de bühne. Door dit succes was er de wens om een Duitstalige versie uit te brengen en er is gekozen voor “Ich lass dich nie mehr gehn”.
Dit nummer was regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders.
Sinds die tijd  gaat de carrière van René in stroomversnelling.

Sinds enkele jaren is René weer terug bij zijn roots met o.a. de Gold Celebration Shows met een repertoire van o.a. John Rowles, Tom Jones en natuurlijk Engelbert Humperdinck.

René le Blanc heeft inmiddels een vaste plaats verworven op de diverse pasars en Kumpulans.
Zijn vertolking van het American songboek, zijn interpretatie van de songs van zangers als Tom Jones en Engelbert Humperdinck vallen in de smaak bij het publiek.

In de Gold Celebration Show 2019 komen lekkere nummers voorbij waarop heerlijk gedanst kon worden of waar je gewoon op je stoel heerlijk bij weg kunt dromen.
Natuurlijk brengt hij weer mooie rozen voor de dames uit het podium, samen met de ‘rozendames’ wordt dansend en zingend de show afgesloten..

Rene le Blanc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rene le Blanc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene le Blanc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene le Blanc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 088-4828240.

 

Offerte Rene le Blanc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag