Robert Pouwels

Eigenschappen Robert Pouwels boeken

Prijs
v.a. 1.095
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Robert Pouwels boeken?

Robert Pouwels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Pouwels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Pouwels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Pouwels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Pouwels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Robert Pouwels

Extra informatie Robert Pouwels

Biografie Robert Pouwels
DJ Robert Pouwels is alles behalve in 1 woord te vangen.

Een optreden van Robert Pouwels staat bol van de interactie met het publiek. In de meest verrassende outfits staat Robert voor, onder, boven en tussen het publiek en stuwt hij moeiteloos de feeststemming tot ongekende hoogten.

De allround DJ is inzetbaar als DJ, party-zanger, Hazes imitator, en entertainer. Hij verzorgt zowel een avondvullend programma als optredens in de vorm van een act.

Ook een 80ties en 90ties discoshow behoort tot de mogelijkheden.

Robert Pouwels boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Pouwels, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Pouwels.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Robert Pouwels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag