Willem Barth

Eigenschappen Willem Barth boeken

Prijs
v.a. 1.595
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Willem Barth boeken?

Willem Barth boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Barth.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Barth.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Barth ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Barth plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Willem Barth

Extra informatie Willem Barth

Biografie Willem Barth
Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Willem weet met zijn EIGEN liedjes altijd het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid.

Met nummers als “Ik wil niet weten hoe het is” en “Eenzaam en alleen” scoorde hij in het verleden al grote hits. Zijn single “Wachten op jou” stond acht weken in de Mega Top 100.

Tijdens zijn eigen concert op 31 januari 2009 zong Willem een duet met Corry Konings, waarna Corry op haar beurt Willem weer vroeg om op te komen treden tijdens haar 40-jarig artiestenjubileum.

Met de single “Aan alle mooie meiden” die in 2009 verscheen verwierf Willem nationale bekendheid. De single stond meer dan tien weken in de Mega Top 100 en overal in het land zong (en zingt) iedereen dit aanstekelijke lied uit volle borst mee!

In 2010 verschijnen achtereenvolgens de singles “Bella Bella Signorina” en “Als men een drankje naar jou zou vernoemen. Met “Bella” haalde Willem Barth de top 10 en was hij op TV te zien in TROS Muziekfeest op het plein.

In de zomer van 2010 verschijnt het nieuwe album: WB. Het album staat wekenlang in de album top 100 genoteerd. Op veler verzoek wordt daarna de single “Lieve heer heb medelij” als single uitgebracht. Het nummer komt in week 41 als hoogst genoteerde Nederlandstalige single binnen in zowel de Mega Top 100 als de RADIONL top 30.

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de ‘handjes in de lucht’? Zoekt u een artiest die misschien net even “beter dan beter” is? Boek dan Willem Barth!

Willem Barth boeken?

Willem Barth is te boeken met een 30 minuten durende set met hits zoals: Aan alle mooie meiden, Wachten op jouw en vele andere gezellige Nederlandstalige nummers.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een boeking van Willem Barth
Willem Barth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Willem Barth boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Barth.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Barth, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Barth en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Barth mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Barth.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Barth. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Barth checken, een gratis optie plaatsen op Willem Barth en de boeking(en) van Willem Barth voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Barth, BOEKINGSBUREAU Willem Barth, BOEKINGSBURO Willem Barth, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Barth, ENTERTAINMENTBURO Willem Barth, ARTIESTENBUREAU Willem Barth, BOEKINGSKANTOOR Willem Barth, IMPRESARIAAT Willem Barth, MUZIEKBURO Willem Barth, MUZIEKBUREAU Willem Barth, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Barth, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Barth, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Barth.

 

Offerte Willem Barth aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag