Conny Vink

Eigenschappen Conny Vink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 30 min.
Geluid
Op aanvraag

Conny Vink boeken?

Conny Vink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Conny Vink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Conny Vink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Conny Vink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Conny Vink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Conny Vink

Extra informatie Conny Vink

Biografie Conny Vink
‘N ZONNIG MIDDELPUNT VOOR UW EVENEMENT

Bekend van haar hits: Bossa-nova-boy, Maak je niet dik, Samen, Dansen is plezier voor twee, de Toeteraar. Haar optreden in de revue Blij Blijven met André van Duin en Frans van Dusschoten. Talrijke radio en t.v. uitzendingen.

Zij zingt, presenteert en amuseert op business-meetings, feestavonden, jubilea en dinner-party’s. Op vocaal gebied trakteert Conny haar publiek op een omvangrijk repertoire. Dit varieert van oergezellig Hollands tot sfeervolle internationale evergreens. Kortom geschikt voor vele themafeesten.

Op presentatie-niveau is Conny de spil van uw programma en speelt spontaan in op elke situatie. Door haar jarenlange ervaring weet zij elk publiek te onderhouden en zorgt dat ieder evenement perfect verloopt. Entertainen, amuseren, show maken. Schitteren als een ster. Dichtbij het publiek. Zoeken naar de “tone of Voice”

De muzikale nuance die smaak geeft aan elk evenement…

Conny Vink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Conny Vink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Conny Vink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Conny Vink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Conny Vink en de eventuele overige kosten om een optreden van Conny Vink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Conny Vink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Conny Vink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Conny Vink checken, een gratis optie plaatsen op Conny Vink en de boeking(en) van Conny Vink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Conny Vink, BOEKINGSBUREAU Conny Vink, BOEKINGSBURO Conny Vink, ENTERTAINMENTBUREAU Conny Vink, ENTERTAINMENTBURO Conny Vink, ARTIESTENBUREAU Conny Vink, BOEKINGSKANTOOR Conny Vink, IMPRESARIAAT Conny Vink, MUZIEKBURO Conny Vink, MUZIEKBUREAU Conny Vink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Conny Vink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Conny Vink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Conny Vink.

 

Offerte Conny Vink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag