Corry Konings

Eigenschappen Corry Konings boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Corry Konings boeken?

Corry Konings boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Corry Konings.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Corry Konings.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Corry Konings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corry Konings plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Corry Konings

Extra informatie Corry Konings

Biografie Corry Konings
Corry Konings start haar haar carriere als zangeres op 15-jarige leeftijd . In 1970,scoort ze als ‘Corry en de Rekels’ furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Twee jaar nadien start ze een solo-carrière. Ze scoort hits met nummers als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ en ‘Jij weet toch wel wat liefde is’.

Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Vele jaren later is de lijst van liedjes enorm, meer dan 270 nummers heeft Corry inmiddels op haar naam staan.

Anno 2015 is Corry Konings nog steeds te boeken voor optredens, in een set van 30 minuten passeren vele hits. Met haar ongekend stemgeluid brengt ze u terug naar de tijd van weleer en de liedjes van nu.
Corry Konings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Corry Konings boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Corry Konings.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Corry Konings, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Corry Konings en de eventuele overige kosten om een optreden van Corry Konings mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Corry Konings.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Corry Konings. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Corry Konings checken, een gratis optie plaatsen op Corry Konings en de boeking(en) van Corry Konings voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Corry Konings, BOEKINGSBUREAU Corry Konings, BOEKINGSBURO Corry Konings, ENTERTAINMENTBUREAU Corry Konings, ENTERTAINMENTBURO Corry Konings, ARTIESTENBUREAU Corry Konings, BOEKINGSKANTOOR Corry Konings, IMPRESARIAAT Corry Konings, MUZIEKBURO Corry Konings, MUZIEKBUREAU Corry Konings, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Corry Konings, ARTIESTENBOEKINGSBURO Corry Konings, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Corry Konings.

 

Offerte Corry Konings aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag