Elize boeken

Eigenschappen Elize boeken

Prijs
Op aanvraag

Elize boeken?

Elize boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Elize.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Elize.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Elize ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elize plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Elize

Extra informatie Elize

Biografie Elize

Na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond, is Elize weer neergestreken in haar thuisland!

In 2004 beleefde Elize haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle ‘Shake’ de hitlijsten bestormde. De opvolger ‘Automatic’ schoot regelrecht de top 10 in en ook ‘I’m No Latino’ (TMF Superclip) en ‘Into Your System’ waren niet weg te denken van radio en tv. Elize werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Zangeres’ én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

In 2007 werd ze bekroond tot ‘Best Singer’ tijdens de Kids Choice Awards en twee jaar later won Elize de ‘Single and Famous’-Award. Naast zingen is Elize ook actief als presentatrice! Zo presenteerde zij o.a. de Kids Top 20, So You Think You Can Dance én diverse programma’s voor RTL, Ziggo Sport en KPN. Haar nieuwe single ‘Always on my Mind’ is net uitgebracht en Elize werkt momenteel aan nieuwe muziek. In het najaar zal ze haar EP ‘Butterflies and Lies’ lanceren.

Elize is weer volop beschikbaar voor optredens en is te boeken voor uptempo tape-optredens inclusief 2 danseressen met een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Daarnaast is Elize ook beschikbaar voor akoestische optredens met toetsen & violiste, als gastsoliste of voor presentatie / hosting. Informeer naar de mogelijkheden!

Elize boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Elize.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Elize aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag