Anita Meyer

Eigenschappen Anita Meyer boeken

Prijs
v.a. 5.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Monitorset, excl. geluid

Anita Meyer boeken?

Anita Meyer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anita Meyer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anita Meyer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anita Meyer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Meyer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anita Meyer

Extra informatie Anita Meyer

Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van… Eigenlijk nooit weggeweest!

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat zij ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren.

Een gegarandeerde hit op uw evenement!

Anita Meyer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Foto: Roy Beusker

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of het inhuren van Anita Meyer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anita Meyer en de eventuele overige kosten om een optreden van Anita Meyer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens het boekingsbureau van Anita Meyer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anita Meyer checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren. Dit bevestigen wij middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Anita Meyer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag