Gre Parelmoer boeken

Eigenschappen Gre Parelmoer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Gre Parelmoer boeken?

Gre Parelmoer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gre Parelmoer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gre Parelmoer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gre Parelmoer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gre Parelmoer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gre Parelmoer

Extra informatie Gre Parelmoer

Biografie Gre Parelmoer

Gré Parelmoer is voor sommigen de nieuwe sexsensatie uit het Noorden. Voor anderen is zij de nieuwe feestsensatie. Iedereen vindt haar echter leuk!

Gré verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het programma Popstars dat zij geheel onterecht niet heeft gewonnen!

Zij maakte een aantal singles zoals “Dikke paling” en “Sigaretten en Whisky en Wilde kerels“.

De single: “Ik ben een bèh bèh berggeit”  stond 5 weken in de mega top 100.

Andere succesnummers zijn: “Zoen me op mijn boepie”, “Het stadje Kufstein” en recentelijk “Ben verliefd op mijn toet toet”

Echter… anno 2018 komt Gré met een nieuw, spectaculair nummer. In het lied Piemelja geeft Gré heimelijk aan dat zij toch wel eens zou willen ervaren hoe het is om als jongen door het leven te gaan.

In de vertaling van “Die immer lacht” van de Duitse zangeres Tanja Lasch geeft Gré aan dat ze een piemel zou willen hebben. Uuhh… ja dus. Een lekker fout nummer dat het in de kroegen heel goed gaat doen. 

Tijdens liveoptredens zet Gré de boel binnen vijf minuten zo op de kop dat er nog lang over wordt nagepraat. Het meezinggehalte is erg hoog.

Bent u op zoek naar een humoristische invulling van uw feest, dan bent u bij deze parelmoerroze verschijning aan het goede adres.

Gre Parelmoer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gre Parelmoer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Gre Parelmoer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag