Meike van der Veer

Eigenschappen Meike van der Veer boeken

Prijs
v.a. 1.175
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Meike van der Veer boeken?

Meike van der Veer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Meike van der Veer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Meike van der Veer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Meike van der Veer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Meike van der Veer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Meike van der Veer

Extra informatie Meike van der Veer

Biografie Meike van der Veer
Meike van der Veer (6 juli 1985) heeft een dijk van een stem en veel podiumervaring.

Zij is een veelgevraagde zangeres en verzorgt optredens in heel Nederland voor verschillende evenementen en boekingsbureaus. Meike volgt al ruim 15 jaar zanglessen bij verschillende privé-docenten.

Zij studeerde het hoofdvak zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, ze heeft uiteindelijk bekendheid verworven door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice Of Holland.  

Hier eindigde ze als één van de finalisten.

De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij 4 uitverkochte concerten mocht zingen.

Meike’s repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Op dit moment is Meike bezig met het opnemen van haar eerste eigen album.
Meike van der Veer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meike van der Veer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Meike van der Veer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Meike van der Veer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Meike van der Veer en de eventuele overige kosten om een optreden van Meike van der Veer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Meike van der Veer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Meike van der Veer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Meike van der Veer checken, een gratis optie plaatsen op Meike van der Veer en de boeking(en) van Meike van der Veer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Meike van der Veer, BOEKINGSBUREAU Meike van der Veer, BOEKINGSBURO Meike van der Veer, ENTERTAINMENTBUREAU Meike van der Veer, ENTERTAINMENTBURO Meike van der Veer, ARTIESTENBUREAU Meike van der Veer, BOEKINGSKANTOOR Meike van der Veer, IMPRESARIAAT Meike van der Veer, MUZIEKBURO Meike van der Veer, MUZIEKBUREAU Meike van der Veer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Meike van der Veer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Meike van der Veer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Meike van der Veer.

 

Offerte Meike van der Veer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag