Dutch Cher

Eigenschappen Dutch Cher boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dutch Cher boeken?

Dutch Cher boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dutch Cher.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dutch Cher.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dutch Cher ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dutch Cher plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dutch Cher

Extra informatie Dutch Cher

The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van “In de huid van…”. Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Een optreden van ” The Dutch Cher”, is zeer geschikt als “special-act” halverwege een feest, om de stemming te verhogen, of als “suprise- act als afsluiter van een spetterende avond.

Ook als “Look a Like” gezien de Life- gezongen nummers, een zeer professioneel optreden.

Aangezien deze zangeres bij velen leeftijdsgroepen bekend is( haar eerste nummers uit de jaren ‘ 60, tot haar laatste CD van 2001) zal deze act door vele mannen, en vrouwen gewaardeerd worden.

Door haar jarenlange ervaring als zangeres, en entertainer, heeft Ingrid een “Dutch Cher” weten te creëren, waar het plezier, en de vakkundigheid vanaf straalt!

Dutch Cher boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dutch Cher.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dutch Cher, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dutch Cher en de eventuele overige kosten om een optreden van Dutch Cher mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dutch Cher.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dutch Cher. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dutch Cher checken, een gratis optie plaatsen op Dutch Cher en de boeking(en) van Dutch Cher voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dutch Cher, BOEKINGSBUREAU Dutch Cher, BOEKINGSBURO Dutch Cher, ENTERTAINMENTBUREAU Dutch Cher, ENTERTAINMENTBURO Dutch Cher, ARTIESTENBUREAU Dutch Cher, BOEKINGSKANTOOR Dutch Cher, IMPRESARIAAT Dutch Cher, MUZIEKBURO Dutch Cher, MUZIEKBUREAU Dutch Cher, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dutch Cher, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dutch Cher, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dutch Cher.

 

Offerte Dutch Cher aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag