Irma Derby

Eigenschappen Irma Derby boeken

Prijs
v.a. 1.495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Irma Derby boeken?

Irma Derby boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Irma Derby.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Irma Derby.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Irma Derby ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Irma Derby plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Irma Derby

Extra informatie Irma Derby

Biografie Irma Derby
Irma verwierf grote bekendheid door haar deelname aan X-factor, waar zij volgens velen de strijd te vroeg moest verlaten. Door haar krachtige stem en uitstraling, werd Irma al snel een favoriet van de jury en publiek. Al op haar dertiende wist Irma wat ze wilde: zingen en optreden.

Ze gaf deze droom op eigen kracht al behoorlijk vorm. Zo zong ze ondere andere de nummers “Een moment zonder jou” van Nasty en “Ready or Not” van The Course in.

Ook op het podium was zij zeer actief en zong zij in verschillende coverbands, zoals Groove Salvation. Ze wilde graag meedoen aan X Factor, maar durfde zich alleen niet op te geven. Haar omgeving heeft haar gelukkig net dat laatste zetje gegeven om mee te doen.

Na haar deelname aan X Factor is Irma klaar om het land te veroveren onder haar eigen naam: Miss Irma Derby. 
Irma Derby boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Irma Derby boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Irma Derby.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Irma Derby, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Irma Derby en de eventuele overige kosten om een optreden van Irma Derby mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Irma Derby.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Irma Derby. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Irma Derby checken, een gratis optie plaatsen op Irma Derby en de boeking(en) van Irma Derby voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Irma Derby, BOEKINGSBUREAU Irma Derby, BOEKINGSBURO Irma Derby, ENTERTAINMENTBUREAU Irma Derby, ENTERTAINMENTBURO Irma Derby, ARTIESTENBUREAU Irma Derby, BOEKINGSKANTOOR Irma Derby, IMPRESARIAAT Irma Derby, MUZIEKBURO Irma Derby, MUZIEKBUREAU Irma Derby, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Irma Derby, ARTIESTENBOEKINGSBURO Irma Derby, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Irma Derby.

 

Offerte Irma Derby aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag