Nick Nicolai

Eigenschappen Nick Nicolai boeken

Prijs
v.a. 1.195
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Nick Nicolai boeken?

Nick Nicolai boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nick Nicolai.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nick Nicolai.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nick Nicolai ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nick Nicolai plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nick Nicolai

Extra informatie Nick Nicolai

Biografie Nick Nicolai
Bij Nick Nicolai zit zingen in z’n bloed. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als baby al te brabbelen en te dansen als hij muziek hoorde. Op 2-jarige leeftijd dook hij met zijn vader iedere dag achter het drumstel. Het is dan ook niet zo gek dat hij uiteindelijk zijn hart volgde. Muziek maken. Dat is wat hij wil, wie hij is. Nick groeide op in Oudewater. Toen hij 9 jaar was zong hij voor het eerst in een zaal vol mensen. Op de bruiloft van zijn zus. Door de enthousiaste reacties begon hij met zanglessen onder leiding van zangcoach Desiree Coumans. Zijn stem groeide. Zijn specialiteit? Hoge noten! Na een verhuizing in 2002 voelde Nick zich niet thuis op zijn nieuwe school en ging naar het speciaal onderwijs. Maar ook daar werd hij niet begrepen. Hij werd regelmatig gepest en veranderde in een onzekere jongen. Een nieuwe school bleek de juiste plek voor de talentvolle zanger. De leraren zijn hartstikke trots op zijn zangkwaliteiten en steunen hem met het realiseren van zijn muzikale carrière.

Boekingen Nick Nicolai

Vooral soulnummers uit de jaren ’50 en ’60 zijn favoriet. In dit soort muziek kan de zanger uit Haastrecht zijn ziel en zaligheid kwijt. Inmiddels deelde Nick met Alain Clark het podium in de schouwburg in Gouda. Tijdens een concert zong hij It’s A Man’s World van James Brown. Hij trad op tijdens de Jaarmarkt en deed mee aan een zangwedstrijd voor de Gouden Schoolbank, waarbij Ali B. aanwezig was. Hij zong bij Radio 538 voor Warchild en deed mee aan The Voice Of Cabauw. Maar dat is allemaal nog niet genoeg voor Nick. 2016 staat dan ook in het teken van zijn droom: doorbreken als zanger! Met zijn verpletterende overwinning in de finale van Hollands Got Talent 2016 heeft hij inmiddels een hele grote stap in de gewenste richting gezet.
Nick Nicolai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nick Nicolai boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nick Nicolai.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nick Nicolai, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nick Nicolai en de eventuele overige kosten om een optreden van Nick Nicolai mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nick Nicolai.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nick Nicolai. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nick Nicolai checken, een gratis optie plaatsen op Nick Nicolai en de boeking(en) van Nick Nicolai voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nick Nicolai, BOEKINGSBUREAU Nick Nicolai, BOEKINGSBURO Nick Nicolai, ENTERTAINMENTBUREAU Nick Nicolai, ENTERTAINMENTBURO Nick Nicolai, ARTIESTENBUREAU Nick Nicolai, BOEKINGSKANTOOR Nick Nicolai, IMPRESARIAAT Nick Nicolai, MUZIEKBURO Nick Nicolai, MUZIEKBUREAU Nick Nicolai, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nick Nicolai, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nick Nicolai, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nick Nicolai.

 

Offerte Nick Nicolai aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag