Anita Doth

Eigenschappen Anita Doth boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Anita Doth boeken?

Anita Doth boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anita Doth.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anita Doth.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anita Doth ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Doth plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anita Doth

Extra informatie Anita Doth

Iedereen die de naam Anita Doth hoort, denkt meteen aan 2 Unlimited. Met die wereldberoemde dance-formatie verkocht Anita wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan 2 Unlimited een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’. In vrijwel elk land ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, sleepten Ray en Anita een gouden en platina plaat in de wacht.

In 1996 ging 2 Unlimited uit elkaar. Het gaf Anita de gelegenheid om te bewijzen dat ze meer kan dan zingen alleen. Ze deed televisie-ervaring op als gastvrouw van het TMF-danceprogramma ‘Welcome 2 The Pleasure Zone’ en presenteerde haar eigen muziekprogramma ‘Anita Friends’ op Radio 538. “Leuke ervaringen”, blikt Anita terug. “Heel anders dan zelf muziek maken. Voor TMF presenteerde ik vanuit discotheken en clubs, waar ik niet op het podium stond, maar tussen de dansende mensen. Plotseling beleefde ik de muziek van de andere kant.”

Toch is er niets mooier dan zélf muziek maken. Anita wil laten zien dat ze als songschrijver en zangeres op eigen benen kan staan, en op eigen kracht successen kan boeken. Haar eerste solo-album, voorafgegaan door de single Universe levert het bewijs: Anita kàn het! “Het is een hele gevarieerde plaat geworden”, zegt ze over haar nieuwe album, waarvoor ze samen met producers Steve Mac., Todd Terry en Adamski de meeste nummers schreef. “Dit album is echt mijn eigen ding. Dit is de muziek die ik zélf leuk vind. Vanaf nu wil ik ontdekken wat ik kan.”

Muzikaal bewandelt Anita haar eigen wegen en heeft ze zich losgemaakt van haar verleden. Althans: gedeeltelijk. “De nummers zijn heel toegankelijk. Je kunt er lekker op dansen, zoals je dat ook van 2 Unlimited gewend was. Het zijn lekkere popnummers, maar de basis bestaat uit invloeden van verschillende hedendaagse dancestromingen zoals drum ‘n’ bass”, aldus de zangeres. Anita is al ruim acht jaar een beroemde persoonlijkheid, zodat je bijna zou vergeten dat ze met haar 27 jaar nog altijd jong is. Ze heeft de wereld rondgereisd en alle kanten van het artiestenleven gezien, maar ze blijft bescheiden. Anita: “Ik wil gewoon mezelf blijven en heb helemaal niet het idee dat ik alles al gezien heb. Ik wil voor mezelf bewijzen dat ik het ook alleen kan. Dat is een enorme uitdaging. Als solo-zangeres heb ik nog niets laten zien, dus denken de mensen aan me als ‘Anita van 2 Unlimited’. Dat begrijp ik heel goed, maar ik hoop dat dat gaat veranderen. Hopelijk gaat het publiek me als Anita zien.”

Anita Doth boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anita Doth, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anita Doth.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anita Doth. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anita Doth checken, een gratis optie plaatsen op Anita Doth en de boeking(en) van Anita Doth voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Anita Doth aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag