Tessa Sunniva

Eigenschappen Tessa Sunniva boeken

Prijs
v.a. 1.150
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Tessa Sunniva boeken?

Tessa Sunniva boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tessa Sunniva.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tessa Sunniva.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tessa Sunniva ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tessa Sunniva plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tessa Sunniva

Biografie Tessa Sunniva
Tessa Sunniva van Tol is een veelzijdige zangeres van 21 jaar met, ondanks haar jonge leeftijd, veel ervaring in de muziekbusiness. Zowel als musicalactrice als popzangeres is Tessa intussen bekend bij een breed publiek in Nederland.

 

Vanaf mei 2012 speelt Tessa Sunniva de hoofdrol ‘Ariel’ in de succesvolle Disney musical ‘The Little Mermaid’ van Joop van den Ende Productions. Deze musical en ook Tessa in haar rol als Ariel, kreeg na de premiere fantastische recensies en is na een tour door het hele land sinds september exclusief in het Beatrix Theater in Utrecht te zien. Meer informatie op musicals.nl.

 

Daarnaast heeft Tessa de laatste jaren meerdere popsingels uitgebracht, die allemaal de hitlijsten wisten te vinden. Hierdoor kreeg Tessa heel veel live optredens door het hele land en uitnodigingen bij TV en radio. Naast zingen, dansen en acteren in musicals en solo optreden schrijft Tessa ook haar eigen muziek. Ooit hoopt zij haar eigen album uit te brengen. Eveneens componeert en produceert zij muziek voor films en videogames.

 

Voor meer informatie over Tessa en voor het boeken van een optreden voor allerlei gelegenheden kunt u contact opnemen.
Tessa Sunniva boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tessa Sunniva boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tessa Sunniva.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tessa Sunniva, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tessa Sunniva en de eventuele overige kosten om een optreden van Tessa Sunniva mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tessa Sunniva.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tessa Sunniva. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tessa Sunniva checken, een gratis optie plaatsen op Tessa Sunniva en de boeking(en) van Tessa Sunniva voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tessa Sunniva, BOEKINGSBUREAU Tessa Sunniva, BOEKINGSBURO Tessa Sunniva, ENTERTAINMENTBUREAU Tessa Sunniva, ENTERTAINMENTBURO Tessa Sunniva, ARTIESTENBUREAU Tessa Sunniva, BOEKINGSKANTOOR Tessa Sunniva, IMPRESARIAAT Tessa Sunniva, MUZIEKBURO Tessa Sunniva, MUZIEKBUREAU Tessa Sunniva, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tessa Sunniva, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tessa Sunniva, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tessa Sunniva.

 

Offerte Tessa Sunniva aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag