Laura Fygi

Eigenschappen Laura Fygi boeken

Prijs
v.a. 3.750
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Laura Fygi boeken?

Laura Fygi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Laura Fygi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Laura Fygi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Laura Fygi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laura Fygi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Laura Fygi

Extra informatie Laura Fygi

Biografie Laura Fygi
Laura Fygi behoort tot een nieuwe generatie zangeressen die in de voetsporen treedt van legendarische grootheden als Ella Fitzgerald, Peggy Lee en Julie London.

Al op jonge leeftijd blijkt de exotisch ogende Laura Fygi, dochter van een Nederlandse vader en een Egyptische moeder, over zangkwaliteiten te beschikken. Haar ouders stimuleren haar en al op jonge leeftijd krijgt Fygi zangles. Als ze met haar ouders van Amsterdam naar Montevideo in Urugay verhuist, komt ze in aanraking met Zuid-Amerikaanse muziek en jazz. In 1980 verhuist Fygi terug naar Nederland en begint ze aan een professionele zangcarrière te werken. De eerste successen volgen in 1983 als ze toetreedt tot het damestrio Centerfold. Daarmee geniet ze (inter)nationale bekendheid en scoort ze een aantal hits.

In 1991 verschijnt haar solodebuut Introducing, waarop zij jazzy stukken zingt. Het album is een groot succes en wordt zelfs bekroond met een Edison. Ook over de grenzen is er veel waardering voor Introducing: het album staat genoteerd in de Amerikaanse Billboard Jazz charts en is uiterst succesvol in Japan. In ’92 volgt Bewitched, met stukken van o.a. Nat King Cole, twee jaar later gevolgd door The Lady Wants To Know, dat een Braziliaansachtige invalshoek heeft. Laura Fygi verrast haar fans iedere keer weer door voor nieuwe stijlen en genres te kiezen. Zo zingt ze op Turn Out The Lamplight (’95) modern materiaal van o.a. Paul Simon, Lionel Ritchie en Stevie Wonder, waarna ze het album Watch What Happens (’97) uitbrengt, met werk van de gerenommeerde Franse componist Michel Legrand, die speciaal voor Laura de songs opnieuw arrangeert en orkestreert. In 1998 is hij tevens te gast tijdens het spetterende concert dat Laura geeft in Carré, onder begeleiding van het befaamde Metropole Orkest. De show wordt opgenomen door het Amerikaanse TV station PBS, die het in de US uitzendt. In Nederland wordt de show uitgezonden door de TROS en verschijnt het concert op de CD Live. Eind ’99 brengt Laura The Latin Touch uit, waarop zij wederom teruggrijpt naar haar Latijns-Amerikaanse roots. In 2001 verschijnt het intieme Change, een album met jazzy luister- en popliedjes, gebaseerd op Laura’s persoonlijke herinneringen.

Toeren in het buitenland doet Laura veel! Ze is vooral in Azië een grote vedette en reist dan ook minimaal 2 keer per jaar naar landen als China, Taiwan, Hong Kong, Maleisië, Indonesië, Korea of Japan. Ze wordt er op handen gedragen en heeft inmiddels zelfs 2 nummers in het Chinees opgenomen!

In 2006 viert Laura haar 15-jarig jubileum als solo artieste en aangezien optreden haar grootste passie is, tekent ze voorlopig nog wel even bij.

Er zijn verschillende boekingsmogelijkheden:

Laura Fygi solo met tape / 1 x 30 min incl. A-set

Laura Fygi met orkest / 1 x 45 min incl B-set

Laura Fygi met eigen pianist / incl A-set

Laura Fygi met eigen pianist, contrabas en drummer

Laura Fygi met Cor Bakker.

Er dient een gestemde vleugel aanwezig te zijn.

Laura Fygi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Laura Fygi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Laura Fygi en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Laura Fygi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Laura Fygi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Laura Fygi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag