Sandy Kandau

Eigenschappen Sandy Kandau boeken

Prijs
v.a. 1.750
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Sandy Kandau boeken?

Sandy Kandau boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sandy Kandau.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sandy Kandau.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sandy Kandau ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sandy Kandau plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sandy Kandau

Extra informatie Sandy Kandau

Biografie Sandy Kandau
Spetterend, sexy, mooi, swingend, gevarieerd, warm en verrassend, zomaar enkele trefwoorden die synoniem staan voor een optreden van Sandy Kandau.

Sandy Kandau werd geboren te Rheine. Ze groeide op in een muzikale familie met een(Indonesische) vader die gitaar speelde en een (Nederlandse) moeder die zangeres was in een band. Toen de film Grease uitkwam, begon ze met het naspelen van scènes en het zingen van de liedjes. Hierdoor wist Sandy precies wat ze wilde in haar leven: zangeres en actrice worden. 

Vanaf haar twaalfde deed Sandy mee aan verschillende playback- en soundmixshows, en niet zonder succes! Ze schitterde zowel in de musical Cats als Rumpelteazer. Later werd ze door René Froger gevraagd als backingvocal bij de Frogettes. Ze tourde langs vele theaters en stond tien dagen in een uitverkocht Ahoy’, onder andere in duet met René. Na één van de optredens vroeg Candy Dulfer haar als backingvocaliste mee te gaan op de Sax-a-go-go World Tour, waarin ze onder andere Japan, de VS, Scandinavië en grote delen van Europa aandeed. In die tijd kwam ook Sandy’s debuutalbum Nice to meet ya uit. Deze werd vooral in Japan een grote hit. 

Toch stond Sandy naast zingen ook open voor andere uitdagingen. Zo kwam ze voor drie maanden op Sylvana’s plek te zitten in het TMF-programma Sylvana’s Soul. Ook op het gebied van acteren wilde ze zich meer ontwikkelen: ze schitterde onder andere in de sprookjesshow van de Efteling, die dat jaar werd uitgeroepen tot beste entertainmentproductie ter wereld. Een jaar later werd ze aangenomen voor een prominente rol in de dinnershow van Frank Wentink. Ook speelde ze in de soap ‘Onderweg naar Morgen’ de rol van Nathaly.

Met haar ruime bühne ervaring en fantastische stemgeluid, weet zij voor een imponerende stageperformance te zorgen, waarbij op verzoek topdansers haar choreografisch ondersteunen. Naast alom herkenbare covers van onder andere Jennifer Lopez, Anastacia en Shakira worden eveneens eigen nummers op onnavolgbare wijze gebracht, met als resultaat een onvergetelijk optreden, dat u en uw gasten nog lang zal heugen…….

Sandy Kandau boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sandy Kandau boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sandy Kandau.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sandy Kandau, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sandy Kandau en de eventuele overige kosten om een optreden van Sandy Kandau mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sandy Kandau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sandy Kandau. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sandy Kandau checken, een gratis optie plaatsen op Sandy Kandau en de boeking(en) van Sandy Kandau voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sandy Kandau, BOEKINGSBUREAU Sandy Kandau, BOEKINGSBURO Sandy Kandau, ENTERTAINMENTBUREAU Sandy Kandau, ENTERTAINMENTBURO Sandy Kandau, ARTIESTENBUREAU Sandy Kandau, BOEKINGSKANTOOR Sandy Kandau, IMPRESARIAAT Sandy Kandau, MUZIEKBURO Sandy Kandau, MUZIEKBUREAU Sandy Kandau, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sandy Kandau, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sandy Kandau, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sandy Kandau.

 

Offerte Sandy Kandau aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag