Ludovic boeken

Eigenschappen Ludovic boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ludovic boeken?

Ludovic boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ludovic.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ludovic.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ludovic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ludovic plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ludovic

Vrijdag 31 mei 2019 versloeg Ludovic in een spannende finale de andere kandidaat in de finale.
De 100 koppige jury stemde voor Ludovic.

Als men Ludovic voor de eerste keer ziet en hoort zingen zouden we hem onmiddellijk kunnen vergelijken met Lenny Kravitz, één van de meest prominente funk rock artiesten van de jaren 90. Als u kijkt naar de video waar hij live voor Qmusic de cover van “Are You Gonna Go My Way” van Lenny Kravitz zingt, zult u onmiddellijk weten wat ik bedoel. Van jongs af aan werd aan hem een gouden stem toegekend, een stem waar de mensen nu met volle teugen van genieten. Vandaag aan 27-jarige leeftijd is Ludovic niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekindustrie. Iedere week krijgt hij het genoegen om meerdere optredens te mogen geven.

Het was op 14-jarige leeftijd dat Ludovic voor het eerst zijn stem gebruikte voor een doel, zijn eigen liedjes schrijven. Deze werden kort nadien uitgeoefend met zijn band Société Anonyme met wie hij meerdere prijzen heeft gewonnen zoals de Kif Kif Awards, Latent Talent, Vi.be on air… Dankzij deze overwinningen kon Ludovic zijn ticket boeken naar de grote festivals. In 2012 schreef hij zich in bij de eerste editie van “The Voice van Vlaanderen”. Na een lange weg te hebben afgelegd stopte zijn strijd helaas bij de kwartfinales, maar dit weerhield hem niet om verder te doen met zijn passie. Integendeel, het zorgde ervoor dat hij nog meer van zijn passie ging houden en het leerde hem dat hij zijn muzikale talenten verder moest uitbreiden. Hij zette een aantal eigen projecten op zoals GIRL en The Fitz’ waarmee hij verscheidene voorprogramma’s mocht verzorgen. Daarnaast zingt hij ook nog in verschillende muziekgroepen als Grand Hammond, Grungblavers en JackNJoe & The Funhouse.

Houdt u van dansen op zielsvolle en funky muziek zoals in de jaren 70 en 80, dan is Ludovic Nyamabo de perfecte artiest voor uw evenement. Bij deze bezorgd hij – eventueel samen met andere gekende muzikanten – u een energievolle avond met bekende covers van zowat iedere dansbare genre, van funk tot soul en van rock tot rhythm and blues.

Ludovic boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ludovic, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ludovic.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bouke. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ludovic aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag